2777
2789
عنوان

کمک فوری لطفا

63 بازدید | 3 پست

بچه ها من افسرده شدم تو این دوماه ک اوضاع مملکت بهم ریخته

هر روز بدتر از قبل میشم حتی ارزوی مرگ هم میکنم 

خیلی ناامیدم و انگیزم برا ادامه زندگی یا پیشرفت زندگیم صفررررره

استرس اینده رو دارم ک چی ب سرمون میاد

و خلاصه استرس خیلی چیزای. دیگه ک نمیتونم اینجا بگم وگرنه تعلیق میشم (مربوط ب همین مسایل این روزا مث ت.ج.ز.ی.ه و د.ا.ع.ش و....)

چیکار کنم امیدم برگرده و یکم مثبت ب دنیا نگاه کنم 

توروخدا سیاسی نکنید تاپیکو تا به یه نتیجه ای برسم

گزارش نزنید لطفا بخدا واقعا حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبرا دنبال نکن این بارونی که سرهمه میباری تنها شما نیستی فکربهش نکن این نیز بگذرهرچی خدامیخواد همون میشه هیچ کسی هم نمیتونه ازاینده خبربده جزاونا بالاسری همیشه امیدت به اون باشه بس ما که ازسیل زلزله کرونا انفولانزا فعلا جان سالم به دربردیم🤣🤣🤣🤣بقیه ها خداهست بلاخره

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺