2777
2789
خونه مادرشوهر دعوتیم فسنجون

چ جالب میدونی چی پختن ؟

من مادرشوهرم خیلی دستپخت خوشمزه ای داره بعد چون مامانش تبریزی بوده غذاهاش خیلی خوبه ولی خب مادر شوهرم نمیدونه که مادر شوهرمه 🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا از بیرون بگیرم نمیتونم بایستم درست کنم

منم حال ندارم بچم سرماخورده بی قراری میکنه

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز" 

ظهر استانبولی لوبیا داشتیم، مامانم خونمه گفتمش درست کنه آخه محشر درست میکنه🤩. شبم اشکنه عدس. چون شوهرم غذای نونی ترجیح میده. البته قرمه سبزیم دارم گذاشتم برا فردا ناهار

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓

یافلافل یا ناگت 😃هنوز با بچه ها درمیون نذاشتم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
واى تازه ناهار خورديم  آش جو 😋 شام خور نيستيم

خوشا بسعادتت

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
چ جالب میدونی چی پختن ؟ من مادرشوهرم خیلی دستپخت خوشمزه ای داره بعد چون مامانش تبریزی بوده غذاهاش خ ...

اره بیشتر وقتا سوال میکنه چون شوهرم به شدت بد غذاس و هرغذایی شامل آش سوپ الویه واینجور چیزا رو نمیخوره 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....