2777
2789
عنوان

عکسای عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 205 پست

شمام خوشگلی. ولی به قول خودت ارایشت غلیظه واقعا 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم خوشگلی فقط آرایش چشمات خیلی زیاده 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

رنگ موهات و یکمم میکاپت غلیظ بوده وگرنه نه توهم ته چهرخوبی داری 

صورتتم تپل تراز اون قبلیه بود

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ن بابا ناراحت نشدم راحت باش  منم کتابی حرف زدم محض خنده کی ب کیه🤣🤣🤣🤣♥️♥️♥️

خب دیگه چ خبر😂❤

اشتباه بزرگی کردی ب من یکم رو بدی پررو میشم😂

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستی حالم زودتر خوب شه❤

عزیززززم.ماشالا چقد موهات قشنگه.خیلی خوبی که فرم گونه هات خیلی نازه.فقط اون مشکییای زیر چشمت غلیظه وگرنه عالی هستی

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره