عکس عقد دوستم رو ک دیدم از ته قلبم براش آرزوی خوشبختی کردم واقعا زیبا شده بود با ی ارایش کم ولی من کلی ارایش کردم برا عقدم ولی زشت زشت شدم شوهرممم ازم بهتر شدا بود خدایا عدالتت رو شکر دوستم پوستش عالیی اما من پر از چال و چوله و لکککک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لک داره جای جوش مفنذ دارم خلاصه خواهر هر مشکل پوستی هس من دارم تیره هم شده
اخه توعکس مشخص نیس من کک پنج دارم اما ژنتیکیه مثل خارجیا خیلی دکتر رفتم نرفتم باهاشون زندگی میکنم دیگه چون بورمو چش رنگی اما تو صورتت بد نبود کسی بهت گفته زشتی اینجوری شدی
اره هر روز میبینم تو آینه ک چقد پوستم بدتر و تیره تر شده
اسی خیلی زستی اصن نمودوستمت عتستم دیده نوموخام تومنو بیتوزهی کردی ...کهرم گهرم گهرم ..اوممم😒😒😡😡
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..