عکس عقد دوستم رو ک دیدم از ته قلبم براش آرزوی خوشبختی کردم واقعا زیبا شده بود با ی ارایش کم ولی من کلی ارایش کردم برا عقدم ولی زشت زشت شدم شوهرممم ازم بهتر شدا بود خدایا عدالتت رو شکر دوستم پوستش عالیی اما من پر از چال و چوله و لکککک
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍
❣︵من از دوتا چیز متنفرم. یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش. دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها و متوهم ها︵❣ ❝ آهاز غمی که تازه شود با غمی دگر❞ #ایرانم_دوباره_تسلیت💔 🇮🇷 ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه. ↺💔↻
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨