2821
2789
عنوان

عقد دوستمه

190 بازدید | 13 پست

دوروز پیش صورتمو اصلاح کردم شده پر اززز جوش های ریزززز و دردناک 

چیکار کنم از برن😭😭

خبر مرگم میخام برم عقد دوستم🥲🥲🥲

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

این مدل جوشا اسمشون جوش مجلسیه و هیچ جوره تا بعد از عقد نمیرن

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این مدل جوشا اسمشون جوش مجلسیه و هیچ جوره تا بعد از عقد نمیرن

ن اخه من هروق اصلاح کنم صورتمو همیه اشه و همین کاسه

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

عقد کی هست؟ بعضیا الکل میزنن. من گاهی گلاب میزنم

چهارشنبه میخام تا اون موقع برن

وای جوشای بعد اصلاح خیلی رو مخن یه ژل بعد اصلاح بگیر دیگه جوش نمیزنی 

من یه جایی میرم برام شمع میندازه همیشه بعدش ژل اصلاح بهم میده دو ساعت رو صورتم اب نزنم دیکه بعدش اصلا جوووش نمیزنم خدایی خیل خوبه فقط نمیدونم اسمش چیه

وای جوشای بعد اصلاح خیلی رو مخن یه ژل بعد اصلاح بگیر دیگه جوش نمیزنی  من یه جایی میرم برام شمع ...

وای کاش اسمشو میدونستی من انقد بدم میاد از این جوشاااا الان میترسم حتی دس ب صورتم بزنم

عزیزم من شما که میدونی همیشه بعد هر اصلاح جوش میزنی نباید قبل مراسم وکس میکردی. شیو میکردی با خیال راحت

منم پوستم حساسه هرکاری کنم باز جوش میزنم چون موهای صورتم بوره دست نمیزنم فقط مهمونی های رسمی شیو میکنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز