aaaaa72 مدیر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 عنوان تیر ماهی | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست دخترای تیر ماهی چجوری هستن؟؟ من تیرم ببینم چیزایی که میگید شامل من میشه یا نه مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم 1401/08/22 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 912 خدارو شکر یه چیز خوب تومون بود آبرمون نرفت 😂😂 پرچم تیر ماهیا بالاس اصلا توام میخواستی تیر بشی یه ... ولی خدایی صاف و ساده هم هستن دروغم نمیگن ، به لایه های درونیشون نزدیک شی خیلی زود سفره دلشونو باز میکنن
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 نه بابا اینطورم نیس شاید تو خیلییی خوبی♥️😂 شاااااید حالا یه درصد امکان داره 😂 مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 912 یه چیز دیگه خسته و کسل نیستی احیاناااا بعد یهو مثلا شاد و شنگول مثلا حد وسط ندارم من& ... من ک تیرماهی نیستم ولی آره مودی هم هستن میبینی فاز افسرده داشت یهو ریمیکس باز کرده قر میده
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 ولی خدایی صاف و ساده هم هستن دروغم نمیگن ، به لایه های درونیشون نزدیک شی خیلی زود سفره دلشونو باز می ... اره من اینجورم دقیقا مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 من ک تیرماهی نیستم ولی آره مودی هم هستن میبینی فاز افسرده داشت یهو ریمیکس باز کرده قر میده 🤦♀️😂به خدا میبینی ناراحتماااا جوری که گریم میگیره بی دلیل بعد میبنی سر یه اتفاق چرت انچنان شادم که باند روشن میکنم درو همسایه هم شریک بشن تو شادیم😂به خدا دیونه نیستمااا کلا مادرزادی اونجوریم مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 من تیرماه شناسم🤣🗿 خیلی اون دونفر تاثیر گذاشتن روت 😂😂 مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
کوزی عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 5597 ایننننن منم مهربون و دلسوزم ولی عصبی و جینی بدترین اخلاقم همینه خودمو کنترل نمیتونم
مامان_آرین_بامزه عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3726 وااای دقیقااااا 👏👏👏 جو گیر هستی یا نه؟ من جوگیرم به شدت اره تو بعضی موقعیتا جوگیرمولی صددرصد نه 🌱🌱