2777
2789
عنوان

تیر ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست
خدارو شکر یه چیز خوب تومون بود آبرمون نرفت 😂😂 پرچم تیر ماهیا بالاس اصلا توام میخواستی تیر بشی یه ...

ولی خدایی صاف و ساده هم هستن دروغم نمیگن ، به لایه های درونیشون نزدیک شی خیلی زود سفره دلشونو باز میکنن

نه بابا اینطورم نیس شاید تو خیلییی خوبی♥️😂

شاااااید حالا یه درصد امکان داره 😂

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه چیز دیگه  خسته و کسل نیستی احیاناااا بعد یهو مثلا شاد و شنگول  مثلا حد وسط ندارم من& ...

من ک تیرماهی نیستم ولی آره مودی هم هستن میبینی فاز افسرده داشت یهو ریمیکس باز کرده قر میده

ولی خدایی صاف و ساده هم هستن دروغم نمیگن ، به لایه های درونیشون نزدیک شی خیلی زود سفره دلشونو باز می ...

اره من اینجورم دقیقا 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
من ک تیرماهی نیستم ولی آره مودی هم هستن میبینی فاز افسرده داشت یهو ریمیکس باز کرده قر میده

🤦‍♀️😂

به خدا میبینی ناراحتماااا  جوری که گریم میگیره بی دلیل بعد میبنی سر یه اتفاق چرت انچنان شادم که باند روشن میکنم درو همسایه هم شریک بشن تو شادیم😂

به خدا دیونه نیستمااا کلا مادرزادی اونجوریم

من تیرماه شناسم🤣🗿

خیلی اون دونفر تاثیر گذاشتن روت 😂😂

وااای دقیقااااا 👏👏👏 جو گیر هستی یا نه؟  من جوگیرم به شدت

اره تو بعضی موقعیتا جوگیرم

ولی صددرصد نه

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

2790
2778
2791
2779
2792