2777
2789
عنوان

تیر ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست
مهربون،بی آزار،دل رحم، از دروغ و تظاهر و ریا بشدت بدم میاد،عصبیم🥴 با بقیه زیاد خو نمیگیرم ولی با ه ...

چرا تیر ماهیا عصبی هستن اخه🤦‍♀️😂😂آفرین دقیقا با دروغ که اصلا کنار نمیام تو زبونم نمیره لامصب 

منم تنهایی دوست دارم 

لجباز نیستی تو؟ 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نههعع ب خودت نگیر🤣🤣🤣 بخدا دوتا تیرماهی تو زندگیم هس دهنمو سرویس کردن

😂😂😂وای از طرف اونا من معذرت 

ولی خدایی خیلی مهربونن هیچ قصد اذیت کردن ندارن مدلشون اونجوریه دیگه مجبوری بسازی باهاشون تا عصبی نشن 🤦‍♀️😂

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
نمیخواستم این تیکشم بگم ولی میگم معمولا خوشگل و تو دل برو هستن ی نمکی دارن 🗿

😎😎😎😎اصلا حال کردم واقعیتشم همینه فقط بعصیا حسودن به این نکتش اشاره نکردن 😁

چرا تیر ماهیا عصبی هستن اخه🤦‍♀️😂😂آفرین دقیقا با دروغ که اصلا کنار نمیام تو زبونم نمیره لامصب  ...

چرا لجبازم

ولی چند روز که بگذره اوکی میشم

بشدت هم نشخوار ذهنی دارم

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

بخدا با خودم میگم گناه من چیه ولی تهش باید کوتاه بیام تا کدورت پیش نیاد

عزیزم😂

بخدا با خودم میگم گناه من چیه ولی تهش باید کوتاه بیام تا کدورت پیش نیاد

نمیدونم چرا دلم بر شوهر سوخت یهو 

یعنی اونم مجبوره هاااا

چرا لجبازم ولی چند روز که بگذره اوکی میشم بشدت هم نشخوار ذهنی دارم

وااای دقیقااااا

👏👏👏

جو گیر هستی یا نه؟ 

من جوگیرم به شدت

🤣🤣🤣 همین نمک باعث چشم پوشی تو سایر موارد میشع

خدارو شکر یه چیز خوب تومون بود آبرمون نرفت 😂😂

پرچم تیر ماهیا بالاس اصلا

توام میخواستی تیر بشی یهو گذر کردی فکر کنماااا😂

آره جوگیر یادم رفت🤣🤣

یه چیز دیگه 

خسته و کسل نیستی احیاناااا

بعد یهو مثلا شاد و شنگول 

مثلا حد وسط ندارم من 

یا خیلی خوشحالم یا خیلی ناراحت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز