aaaaa72 مدیر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 عنوان تیر ماهی | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست دخترای تیر ماهی چجوری هستن؟؟ من تیرم ببینم چیزایی که میگید شامل من میشه یا نه مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم 1401/08/22 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 912 لجباز که 100درصد یه دنده 100درصد عصبانی در حد سرعت نور 100 درصد مغرور کمی اره م ... نههعع ب خودت نگیر🤣🤣🤣 بخدا دوتا تیرماهی تو زندگیم هس دهنمو سرویس کردن
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 مهربون،بی آزار،دل رحم، از دروغ و تظاهر و ریا بشدت بدم میاد،عصبیم🥴 با بقیه زیاد خو نمیگیرم ولی با ه ... چرا تیر ماهیا عصبی هستن اخه🤦♀️😂😂آفرین دقیقا با دروغ که اصلا کنار نمیام تو زبونم نمیره لامصب منم تنهایی دوست دارم لجباز نیستی تو؟ مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 912 نمیخواستم این تیکشم بگم ولی میگم معمولا خوشگل و تو دل برو هستن ی نمکی دارن 🗿
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 نههعع ب خودت نگیر🤣🤣🤣 بخدا دوتا تیرماهی تو زندگیم هس دهنمو سرویس کردن 😂😂😂وای از طرف اونا من معذرت ولی خدایی خیلی مهربونن هیچ قصد اذیت کردن ندارن مدلشون اونجوریه دیگه مجبوری بسازی باهاشون تا عصبی نشن 🤦♀️😂 مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 نمیخواستم این تیکشم بگم ولی میگم معمولا خوشگل و تو دل برو هستن ی نمکی دارن 🗿 😎😎😎😎اصلا حال کردم واقعیتشم همینه فقط بعصیا حسودن به این نکتش اشاره نکردن 😁 مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 912 😂😂😂وای از طرف اونا من معذرت ولی خدایی خیلی مهربونن هیچ قصد اذیت کردن ندارن مدلشون اونجوریه ... بخدا با خودم میگم گناه من چیه ولی تهش باید کوتاه بیام تا کدورت پیش نیاد
مامان_آرین_بامزه عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3730 چرا تیر ماهیا عصبی هستن اخه🤦♀️😂😂آفرین دقیقا با دروغ که اصلا کنار نمیام تو زبونم نمیره لامصب ... چرا لجبازمولی چند روز که بگذره اوکی میشمبشدت هم نشخوار ذهنی دارم 🌱🌱
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 بخدا با خودم میگم گناه من چیه ولی تهش باید کوتاه بیام تا کدورت پیش نیاد عزیزم😂 مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 بخدا با خودم میگم گناه من چیه ولی تهش باید کوتاه بیام تا کدورت پیش نیاد نمیدونم چرا دلم بر شوهر سوخت یهو یعنی اونم مجبوره هاااا مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 912 😎😎😎😎اصلا حال کردم واقعیتشم همینه فقط بعصیا حسودن به این نکتش اشاره نکردن 😁 🤣🤣🤣 همین نمک باعث چشم پوشی تو سایر موارد میشع
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 چرا لجبازم ولی چند روز که بگذره اوکی میشم بشدت هم نشخوار ذهنی دارم وااای دقیقااااا👏👏👏جو گیر هستی یا نه؟ من جوگیرم به شدت مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 912 نمیدونم چرا دلم بر شوهر سوخت یهو یعنی اونم مجبوره هاااا نه بابا اینطورم نیس شاید تو خیلییی خوبی♥️😂
ونگوگ۲ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 912 وااای دقیقااااا 👏👏👏 جو گیر هستی یا نه؟ من جوگیرم به شدت آره جوگیر یادم رفت🤣🤣
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 🤣🤣🤣 همین نمک باعث چشم پوشی تو سایر موارد میشع خدارو شکر یه چیز خوب تومون بود آبرمون نرفت 😂😂پرچم تیر ماهیا بالاس اصلاتوام میخواستی تیر بشی یهو گذر کردی فکر کنماااا😂 مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
aaaaa72 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 727 آره جوگیر یادم رفت🤣🤣 یه چیز دیگه خسته و کسل نیستی احیاناااابعد یهو مثلا شاد و شنگول مثلا حد وسط ندارم من یا خیلی خوشحالم یا خیلی ناراحت مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم