2777
2789
عنوان

کنکوریم ولی

282 بازدید | 7 پست

کنکوریم تا ۲ مدرسه ام میام خونه تا ناهار و...میشه ۳/۵

بعدش ب حدی خستم ک نمیتونم بخونم میرم سراغ گوشی😭سرگرم میشم تا ب خودم میام میبینم شب شده

اگعم بخوابم تا شب کسلم باز نمیتونم درس بخونم .باورتون میشه بخاطر همین خستگی همه امتحان سرکلاسیارو دارم گند میزنم؟چون نمیرسم درسای روز بعد رو بخونم کنکوری خواندن  ک هیچ...

فقط پنجشنبه جمعه تا نزدیک ۱۰ ساعت میخونم ☹

چکار کنم

مدرسه نرو خب

من سال کنکور نه مدرسه شرکت میکردم کلاسارو نه تکالیفو انجام میدادم امتحانارم با تقلب میدادیم دست جمعی البته سال ما کرونا بود مجازی بود ولی خیلی کمکم کرد تونستم راااحت تمرکزمو بزارم فقط روی کنکور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

ببین منم کنکوریم بگدریم از کلاسای آنلاین+کم کاری خودمون که کلا بازدهیمون اومد پایین

اما امسال یه سال سرنوشت سازه و باید حسابی درسا رو بخونیم هر طور که شده انگیزه بدست بیار و بعدش شروع کن تو میگی میرم دور گوشی و اینطور میشه اونطور میشه نمیرسم خوب تنبلیو بزار کنار از ۱۲ اذر امتحانای شبه نهایی گرفته میشه و واقعا نمرشون مهمه و به این فکر کن که اگر الان کم بیاری ممکنه خیلی از سالای سرنوشت ساز زندگیتو از دست بدی یه معلم دینی داریم رتبه ۲۰۰کنکور شد میگفت شما فقط تعیین کنین چه رشته ای و چه دانشگاهی و بعد برای اون هدف بخونین

ان شاالله که به موفقیت میرسی هرچیزیم که فکر میکنی از درس دورت میکنه رو بزار کنار یا محدودش کن دیگه خودت شرایط زندگیتو بهتر میدونی...

و اینکهوچه رشته ای هستی؟