2777
2789
عنوان

دوست خوب

106 بازدید | 17 پست

حقیقتا من کلا از بچگی تنها بودم و بزرگ شدم کلا بچه دورو برمون نبود الانم دانشجو شدم ولی حتی یه دونه دوست خوبم ندارم دلیلشم این بود که با دوستای دوران دبیرستانم یه مدت حرف نزدم درواقع من اول بهشون پیام ندادم بعد گفتن که تو سرد شدی خیلی وقته و یکم بحث کردیمو تموم شدن رفتن

بهشون میگم تا من اول پیام ندم شماها اصلا پیداتونم نمیشه میگن مگه اول دوم داره 😐 خب همیشه من نمیتونم اول پیش قدم شم چون بعد چندبار ادم حس اضافه بودن و مزاحم بودن میکنه ! 

اینم بگم من همیشه ادم اروم و ساکتی هستم و تو جمع دیر ارتباط میگیرم خیلیییی سختمه و همه میگن چون مغروری ولی من چون درونگرا هستم اینطوریم 

الانم ترم سه دانشگاهمه ولی از ترس تنهایی نرفتم دانشگاه سر کلاس فقط برا امتحان ترم رفتمو سریع برگشتم خونه ...

من تو این سه سال اخیر تو زندگیم خیلی اتفاقای بدی افتاد و از نظر روحی تو اون دوران خیلی اسیب دیدم و هیچ کدوم از مثلا دوستام نبودن پیشم هنوزم تاثیرش مونده روم 

الان واقعا خیلی حس تنهایی بیشتر به چشمم میاد با اینکه همیشه تنها بودم اما الان واقعا حس میشه این کمبود...

میدونم طولانی شد ولی لازم داشتم خالی شم 😕🤝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن ارتباط برقرار کنی

یکم فضای اطرافتو گسترده تر کن

باشگاه

کلاس زبان

گروه های گردشگری و کوهنوردی

و…

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 
دوست بزرگترین دشمنه آدمه دنبالش نگرد.چیزی جز حسودی و دشمنی و فوضولی و سنگ جلو پات انداختن نداره

این چه حرفیه اخه

انتخاب اشتباه تو پیدا کردن فرد مناسب

این نتیجه رو نمیده که دوست کلا بده…

اتفاقا بعضی دوستا باعث پیشرفت و رشد ادم میشن 

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 
۱۸ سالمه تا این سن تنها بودم،آرزوم رفیق پایه داشتم میگشتیم،داره میزنه ب سرم رل بزنم عقده بیرون رفتنم ...

منم 19 سالمه 

نه من تاحالا وارد رابطه ای نشدم سختمه بنظرم دوست و پارتنر خیلی فرقشونه باهم و نمیشه مقایسشون کرد

این چه حرفیه اخه انتخاب اشتباه تو پیدا کردن فرد مناسب این نتیجه رو نمیده که دوست کلا بده… اتفاقا ...

حرف شما درسته ولی تعداد دوست خوب انگشت شماره و اکثره دوستا فقط دشمنن و حسود

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل ،☘️
حرف شما درسته ولی تعداد دوست خوب انگشت شماره و اکثره دوستا فقط دشمنن و حسود

اره دوست خوب واقعا کم پیدا میشه

من عاشق رفیق پایه بودم ولی نشد که بشه الانم زخم خوردم از عزیزترین افراد زندگیم خیلی تنهام ولی یاد گر ...

متاسفانه تو این سه سال انقدر زجر کشیدم که خستم از تنهایی نمیدونی چه بد دردیه تو اوج درد و غم و سربالایی زندگی فقط خودت باشی 

این چه حرفیه اخه انتخاب اشتباه تو پیدا کردن فرد مناسب این نتیجه رو نمیده که دوست کلا بده… اتفاقا ...

موافقم ولی در  کل چه خوب چه بد باید اندازه نگه داشت همه چیو