2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

198 بازدید | 21 پست

کنکوریای انسانی قسمت روتین برنامتون چیه؟(قرابت و ارایه اینا)و عروض سماعی رو چطوری تمرین میکنید‌؟

در امیدی رو که خدا باز کرده، هیچکس نمیتونه ببنده✨️🖤
یه روز لغت وآرایه میخونم یه روز دستورفارسی و لغت و قرابت عروض قافیه هنو بهش نرسیدم

دستور و لغت دیه واس چیته😐

عمومی ک حذفه گل فنونم ک ن دستور داره ن لغت😐

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی روز درمیون قری و ارایه میخونم و تست کار میکنم...

عروضمم با تکنیک حل میکنم و روتین ندارم چون خوشبختانع دیپلم انسانی درم☺

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
مگه امسال دستورم هست ؟

ن این از دنیا عقبع فک میکنه فنون دستور و لغت دارع....

شما فق قری بزن با ارایع

دستور و لغت دیه واس چیته😐 عمومی ک حذفه گل فنونم ک ن دستور داره ن لغت😐

خوب قرابت که باید لغت بلد بود ارایه هم همینطور.اره حذفه ولی درواقع به زبون حذفه چون ارایه و قرابت وابسته به لغت هم هس وقتی معانی و ندونیم چجوی تست بزنیم؟😐دستورم من چون دیپلم مجدد نهایی امتحان دارم میاد توفارسی دوازدهم

ی روز درمیون قری و ارایه میخونم و تست کار میکنم... عروضمم با تکنیک حل میکنم و روتین ندارم چون خوشبخ ...

اها مرسی منم دیپلم انسانی دارم ولی وزن شعرو یا باید تقطیع کنی یا سماعی بلد باشی دیگه تکنیک چی؟😂

در امیدی رو که خدا باز کرده، هیچکس نمیتونه ببنده✨️🖤
خوب قرابت که باید لغت بلد بود ارایه هم همینطور.اره حذفه ولی درواقع به زبون حذفه چون ارایه و قرابت وا ...

اخه لغت گنده منده نمیاد ک انر انر وقتتو تلف کنی واس لغت ک مث اب خوردنع😐❤ارایه حذف نیست خانوم محترم فنون نصف سوالاش ارایس😐😓

خو مدونم اگ نهاییم داشه باشی ک تست نباس بزنی از دستور باس همون درسنامع رو بخونیو مطالب ت کتابو دیگ تست چرا اخه😐😕

ن این از دنیا عقبع فک میکنه فنون دستور و لغت دارع.... شما فق قری بزن با ارایع

توکه ازدنیا جلویی به کجارسیدی؟قبل دانشجو شدن و هرکاره ای شدن اول روشخصیتت کارکن خوش سلیقگی هاتم واس خودت نگه دار🤗

اها مرسی منم دیپلم انسانی دارم ولی وزن شعرو یا باید تقطیع کنی یا سماعی بلد باشی دیگه تکنیک چی؟😂

😐😂😂واقعا؟!

ما معلممون جوری سخ گیری کرد ک اگ شعر رودکی و حافظو با کلی بیتای عربی بدن میفهمم وزنشا پایم قویه😂😍

خوب تکنیک مشابهت دیه من با همین تکنیک پارسال فنونمو ۶۰زدم...