2777
2789
عنوان

مردای شهریوری...

174 بازدید | 14 پست

بنظرتون اخلاقیاتشون چیه؟؟

من خودم با دونفرشون زندگی میکنم و خیییییلی اخلاقاشون شبیه ب همدیگس..

دوس دارن حرف حرفه خودشون باشه

کمیییییییی خسیس

بسیار مهربون و دل نازک

ظاهرشون رو همیشه حفظ میکنن و میخوان بگن قلدر هستیم اما خیلیییی دلشون مهربونه

شنوای بسیار خوبی هستن

خیلی عاشقن اما زیاد نشون نمیدن. بیشتر با عمل ثابت میکنن عشقشونو

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

رلم ابانیه

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی دونم به نظرم از رو ماه تولد نمیشه این چیزا رو گفت ولی مرد شهریوری که من می شناسم به نظرم از درون یه کودکه که سعی داره خودش رو بالغ نشون بده، لجبازه و منتظره اول حتما طرف مقابل براش کاری انجام بده، وسواسی، اهل نظم و ترتیب، دقیق و موشکاف، مهربون تا وقتی که مطابق میلشی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
نمی دونم به نظرم از رو ماه تولد نمیشه این چیزا رو گفت ولی مرد شهریوری که من می شناسم به نظرم از درون ...

دقیقا دقیقااااا درست گفتی

بشدددت لجبازن😂💔

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

من خودم شهریوری ام اما خانوم هستم 

دوتا مرد شهروری اطرافم هستن،واقعا بدون کمی تعارف و بزرگ نمایی میگم... از نظر اخلاق و دست و دلبازی و اجتماعی بودن بی نظیرن... اخلاق بدشون اینه که عصبی میشن خیلی تند و تیز هستن و ممکنه تا چندین ساعت تو همون حالت باشن ، 99 درصد موارد خوش اخلاقن و کم پیش میاد بد اخلاق باشن اما واقعا خوش خنده و خوش اخلاق و دست و دلباز هستن، به شدت عاشق همسراشونن

خودم شهریوری ام اما نصف اونا خوش اخلاق و مهربون نیستم. از نظره خودم بهترین زن ها متولد آبان هستن و بهترین مردها شهریور 

چون اینو با چشمای خودم دیدم که چقد خوب بودن

من خودم شهریوری ام اما خانوم هستم  دوتا مرد شهروری اطرافم هستن،واقعا بدون کمی تعارف و بزرگ نما ...

وای اره دقییییقا همینه که شما میگی..

خیلی خوش خنده هستن و روابط اجتماعیِ بالایی دارن..

لجبازم هستن خیلی😂

وای اره دقییییقا همینه که شما میگی.. خیلی خوش خنده هستن و روابط اجتماعیِ بالایی دارن.. لجبازم هستن ...

دقیقااا،من خودم لجبازم طوری که سخت پیش میاد اشتباهمو بپذیرم اما معمولا رو چیزای درست پافشاری دارم 

خیلی هم رو نظم حساسم، از سره همین نظم هم بیشتر لجبازی میکنم 😒😂😂

دقیقااا،من خودم لجبازم طوری که سخت پیش میاد اشتباهمو بپذیرم اما معمولا رو چیزای درست پافشاری دارم&nb ...

😂😂😂😂ارهههههه مارو دارین میشکافین با منظم بودنتووون😂😂😂

😂😂😂 دیگه هر ماهی اخلاق بد و خوبه خودشو داره😌😂😂

در کل عشقییید باباااا😆❤🤩

عزیزدلمی ،همچنین شما 😍❤️

فدای تو عزیزم🥰🥰