2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

امروزه به‌ دلیل‌ افزایش مسائل و امور حقوقی داشتن بهترین وکیل کرج تاثیر بسزایی در حل مشکلات شما دارد. از این رو سعی داریم 10 تا از بهترین وکیل کرج را به شما معرفی کنیم. جهت رسیدگی به امور حقوقی خود می توانید با وکلای معرفی شده مشاوره حضوری و غیر حضوری داشته باشید و با کمک آن ها امور حقوقی خود را حل و فصل نمایید.

برای معرفی بهترین وکلا در شهر کرج پیشنهاد می کنم که با وب سایت بهترینک مراجعه کنید

بهترین وکیل کرج و ملارد به نظرم آقای وکیل امیر سلامت هستش و ایشون به خاطر سابقه قبلی که تو دادگستری داشته و بعد وکیل شده خیلی بیشتر از وکلای جدید بلد کاره و میتونه به راحتی آخر کار رو اول بهت بگه

برای خودمون هم اینطوری شد و اول بهمون گفت این کار شدنی نیست و ما با وکیل دیگه قرارداد نوشتیم و فقط پولمون را حیف کردیم 

شماره ش را میگذارم براتون

09122993010

به نظرم وکیل امیر سلامت خوبه اخه وکیل قبلی که برای کار ملکی پدرم گرفته بودیم پول گرفت و هیچ کاری برامون انجام نداد

خدایی وکیل امیر سلامت کل کار ملک پدرم را انجام داد و باعث شد بعد از 5سال ملکمون برگرده 

خیلی کارش درسته و اینم بگم قبلا تو دادگستری کار می کرده و خیلی باتجربه ست و وقتی بگه میشه انجام داد ،واقعا میشه

اخه ، بابام 2تا پرونده داشت و یکی از اون  ها را همین سلامت گفت نمیشه رای گرفت و پدرم اون پرونده را با وکیل دیگه ای قرارداد بست و فکر کنم خانم حسینی بودن و مبلغ 200میلیون تومن پول گرفتن اخر هم پرونده را باختن و این پرونده را آقای سلامت از اول گفت نمیشه انجام داد .

به نظرم تو کار خودش بهترینه

راستی اینم بگم پرونده ملکی فقط انجام میده و پرونده های دیگه را میده به دوستاش ولی با نظارت خودش ، والا اینطوری میگفت

شماره ش را میگذارم شاید بدردت بخوره

وکیل امیر سلامت

09122993010