کاش مادر بچه رو ببرن پیش دکتر موذن جمشیدی مراجعه می کردید، پدر بزرگ من با 80 سال سن، لگنش شکست، ایشون درمانش کردن، خیلی کار درستن این دکتر. شماره دکترو میذارم: 09903168492
شکستگی لگن واقعا یک شکستگی پیچیده است و حتما برای درمان باید یک جراح خوب انتخاب می کنی چون خیلی بعدش عوارض داره. اگر اطلاعات در مورد این شکستگی می خوای روی لینک زیر کلیک کنید:
اگه دنبال بهترین جراح لگن در تهران هستی من دکتر میر منصور موذن جمشیدی رو بهت معرفی می کنم. پدر بزرگم 80 سالش بود شکستگی لگن داشت، درمانش کرد. الان راه میره
من داداشم تصادف بدی کرد جوری که شکسته بود لگنش و نیاز به جراحی داشت دکتر منصور ابوالقاسمیان عمل کرد. خداروشکر اوکی شد. خدا خیرش بده. آدرسشو میزارم:خیابان ولیعصر ، بالاتر ازمیدان ونک ، کوچه خلیل زاده ، بیمارستان محب
من عموم لگنش شکسته بود بنده خدا خیلی هم درد داشت بهش دکتر منصور ابوالقاسمیان معرفی کردند دیگه شکستگیش جوری بود که باید جراحی می کرد خداوشکر چند ماه می گذره بهتره و دردش رفته کلا عمل حساسیه چون عوارض زیاد داره ولی عموم مشکلی نداره. چون دکتر فوق تخصص جراحی لگن داشت.
شکستگی لگن با جراحی و فیزیوتراپی درمان میشه حالا اینکه کدوم روش براتون استفاده بشه به تشخیص پزشک متخصص ربط داره. من یه جراح ارتوپد بهتون معرفی می کنم می تونید پیشش برید تا وضعیتتون بررسی بشه. دکتر محمد جواد مرتضوی که فوق تخصص جراحی زانو و لگن هست.