2777
2789
عنوان

این بی بی منفیه نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 29 پست
جدی میگین؟ پس من چرا هیچیییی علائم ندارم

بله. همه که علایم ندارن عزیزم. زودتر آزمایش بده و مطمئن بشو و همسرت رو سورپرایز کن

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاله داره🤩خداروشکر😍 ان شاالله کنجدتو سالم بغل کنی ذوقشو کنی😍

قربونت برم عزیزممم هنوز اصلا مطمئن نیستم😂 ان شاءالله برا هردومون خیر و خوشی پیش بیاد

تو بی بی رو کی زدی؟ فردا هم حتما بزن

یعنی بذار بیشتر بگدری از موعدت

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
بله. همه که علایم ندارن عزیزم. زودتر آزمایش بده و مطمئن بشو و همسرت رو سورپرایز کن

باشه عزیزم مررررسی دعا کنین واقعی باشه🥰😍

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
ایشالا که هست . برای منم از ته دلت دعا کن این ماه دیگه باردار بشم

ان شاءالله که بارداری و اونم یه بارداری سالم و عالی عزیزم😍 آزمایشت مثبت شد بگو بهم خوشحال بشم🥰

ان شاءالله که بارداری و اونم یه بارداری سالم و عالی عزیزم😍 آزمایشت مثبت شد بگو بهم خوشحال بشم🥰

ممنون از دعای قشنگت مهربون. 🌹🌹🙏🙏

شما آزمایش دادی؟

ممنون از دعای قشنگت مهربون. 🌹🌹🙏🙏 شما آزمایش دادی؟

آره عزیزم بتا روز موعدم ۴۵۰ بود، ولی دکتر بهم گفت هنوز هیچی معلوم نیست به خاطر مورفولوژی پایین همسرم، گفت هفته دگ دوباره آزمایش بدم. نمیدونم والا الان دقیقا تو چه شرایطی ام☹️

آره عزیزم بتا روز موعدم ۴۵۰ بود، ولی دکتر بهم گفت هنوز هیچی معلوم نیست به خاطر مورفولوژی پایین همسرم ...

فدات، آره دیدم تاپیکتو. نگران اصلا نباش و به خودت و نی نی استرس نده. ایشالا اتفاقای خوبی برات میوفته🌹

فدات، آره دیدم تاپیکتو. نگران اصلا نباش و به خودت و نی نی استرس نده. ایشالا اتفاقای خوبی برات میوفته ...

ممنون عزیزدلم ان شاءالله با دعای شما🥰😍