2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۴ سالمه 

پس تقریبا هم سن هستیم 😍

من چند ماه اقدام کردم دیدم نمیشه به دکترم گفتم میخوام زودتر بفهمم دلیلش چیه گفت تا یکسال وقت داری گفتم نه دیره آزمایش برایه خودم و شوهر نوشت ک شوهرم سالم بود منم پرولاکتینم بالا بود قرص داد اومد پایین ولی بازم باردار نشدم گفت ورزش کن غذا سالم بخور شیرینی اینجور چیزهارو حذف کن در کنارش لتروزول و آمپول هارو داد همون ماه شدم شما هم به دکترت بگی برات تجویز میکنه 

پس تقریبا هم سن هستیم 😍 من چند ماه اقدام کردم دیدم نمیشه به دکترم گفتم میخوام زودتر بفهمم دلیلش چی ...

شما چندسالتونه؟؟؟😍 اره من پارسال سونو رفتم مشکلی نداشت دکترم گفت سنت خوبه برو اقدام کن ولی اینبار میخام برم بگم برام ازمایش بنویسه تو دوره ی پریودی باید ازمایش رو داد؟؟؟

شما چندسالتونه؟؟؟😍 اره من پارسال سونو رفتم مشکلی نداشت دکترم گفت سنت خوبه برو اقدام کن ولی اینبار م ...

۲۳ 

دقیقا تو سونو هم برایه من مشکلی نبود تا اینکه ازمایش هورمونی دادم که برایه من شامل ذخیره تخمدان و پرولاکتین و تیروئید بود زد پرولاکتین بالا و ذخیره تخمدان بالا که گفت به احتمال زیاد تنبلی شدید داری ولی تنبلی نداشتم از بالا بودن پرولاکتین بود ک اونم زیاد دیده شده بود این آزمایش هم دوران پریودی انجام میشه 

۲۳  دقیقا تو سونو هم برایه من مشکلی نبود تا اینکه ازمایش هورمونی دادم که برایه من شامل ذخیره ت ...

منم برم این ماه بگم بنویسه واسم پس . پرولاکتین بااسترس بالا نمیره؟؟؟چه علائمی داشتید؟؟؟ازمایش خونه دیگه؟

منم برم این ماه بگم بنویسه واسم پس . پرولاکتین بااسترس بالا نمیره؟؟؟چه علائمی داشتید؟؟؟ازمایش خونه د ...

استری فقط یه ساعت قبلش نباید داشته باشی ولی بالا بودن پرولاکتین باعث میشه اصلا نزاره باردار بشی اصلا علائمی هم نداشتم.

اره عزیزم آزمایش خون خیلی هم راحته

پس ان شالله حتما باید بدم این ازمایشو دستت درد نکنه عزیزم 🥰🥰

ببین عزیزم الان تاپیکتو خوندم

من خودم چندسالع همه راهارو رفتم

اصلن بنظرم دکتر نرو ک ازمایش و هزینه های الکیه. داروهای هورمونی باعث میشه چیزایی ک نداریم داشته باشی مث کیست و فیبروم دورازجونت. فعلا دو سه ماه ویتاگنوس بخور ببین اگر نشدی شوهرت مشکلی داره شاید

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم