2777
2789

دو قلویی اگه ژنشو نداشته باشی احتمالش خیلی کمه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی با دارو؟؟اخه شتیدم این داروها خیلی تاثیر گذاره در دوقلویی

نه بابا. من هر دوره چهارتا فولیکول داشتم... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خب خداروشکر 😂 گفتم یهو دوقلو نشه استراحت مطلق شم 😂

اول از همه اگه ژن دوقلوی داشته باشید امکانش هست 

ولی احتمالش کمه بشه شایدم شد😃

من ک دوتا فولیکول بالغ داشتم ۲۰ و ۲۱ دکتر گفت احتمال ۹۰ درصد دوقلو بشه ولی یه دونه شد 

بارداری دوقلو تا حدودی سخت تر از باردارهای دیگس اما خیلی هارو دیدم دو قلو هم باردار نبودن به خاطر دلایل دیگه استراحت مطلق بودن 

پس شانسیه من فک کردم نود درصد دوقلو میکنه ولی خب خوبه باردار میکنه ادمو درسته؟؟؟

اونم به شانس مونده من ک بار اول باردار شدم اما خیلی هارو دیدم چندین بار استفاده کردن اما نشده زن عمو خودم دو سال داره استفاده میکنه اما نتیجه نگرفت 

به اینا فک نکن ایشالله ک همون سری اول میگیره 

اونم به شانس مونده من ک بار اول باردار شدم اما خیلی هارو دیدم چندین بار استفاده کردن اما نشده زن عمو ...

من یه مدتیه اقدامم نتیجه نگرفتم مشکلیم ندارم میگم شاید قرص بخورم بشه . بدون امپول ازادسازی ایرادی نداره؟ باتجویز دکتر خوردین؟؟؟

من یه مدتیه اقدامم نتیجه نگرفتم مشکلیم ندارم میگم شاید قرص بخورم بشه . بدون امپول ازادسازی ایرادی ند ...

مگه دکترتون تجویز نکرده؟

من از روز ۳ تا ۷ شبی دوتا لتروزول میخوردم از روز ۵ تا ۷ روزی یه آمپول hmg میزدم ۱۱ رفتم سونو گفت دوتا فولیکول خوب داری امروز عصر دوتا آمپول hcg بزن چند ساعت بعدش اقدام کن