2777
2789
عنوان

کی پوستش خوبه ؟

86 بازدید | 7 پست

چیکار میکنید پوستتون خوب میشه؟چی میزنید بهش؟دکتر رفتید؟؟؟؟بهم بگدیددد لطفا:(

پس چرا از دل نرفت هر آنکه از دیده برفت؟ماروی این حرف حساب کرده بودیم💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب نیس

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

من تاقبل بارداری پوستم مث برگ گل لطیف و بدون هیچ جوش و کوفت و زهرماری بود در حدی که هرکی میدید میگفت چیکار میکنی چی میزنی با اینکه نه کرمی میزدم نه چیزی حتی با شوینده هم نمیشستم فقط اب سرد خالی،ولی الان ریز ریز کل پوستم انگار شن ریختی نمیدونم چه کوفتیه الانم دخترم ۴ سالشه ولی درست نشد😫😫

پوست خوب رسیدگی میخواد

اول از همه باید همیشه پوست رو تمیز نگه داشت از ضدافتاب باید استفاده کنی. حتی توی خونه  صبحا که بیدار میشی باید بزنی. مرطوب کننده و ابرسان باید استفاده کنی. هیچ وقت با ارایش نخوابی و حتما مواد ارایشی رو از روی پوستت پاک کنی

دوم تغذیه خیلییییی مهمه. اب فراوان خوردن. مصرف میوه و سبزیجات.

گهگاهی هم استفاده از اسکراب برای از بین بردن پوست های مرده. و استفاده از ماسک های ابرسان

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
پوست خوب رسیدگی میخواد اول از همه باید همیشه پوست رو تمیز نگه داشت از ضدافتاب باید استفاده کنی. حتی ...

مرسی 🥺💓

پس چرا از دل نرفت هر آنکه از دیده برفت؟ماروی این حرف حساب کرده بودیم💔