2777
2789
عنوان

استخدامی

88 بازدید | 10 پست

سلام میخواستم ببینم کسی با نامه به وزیر آموزش پرورش نتیجه گرفته پدر بنده ایثارگر هست وخودم تو نهضت سابقه دارم ولی چون ادامه ندادم نتونستم استخدام بشم بنظرتون برم نامه بدم امیدی هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دنبال نامه و اینا نرو چون الان همه استخدامی ها با سازمان سنجشه.آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو شرکت کن برای ایثارگران جدای از داوطلب های عادیه سهمیه دارید و مورد دیدم با نمره کم هم تونستن قبول بشن...یه نفر اومده بود مصاحبه می‌گفت خواهر و برادرش هم سالهای قبل راحت قبول شده بودن چون امتیاز ایثارگری خوب بوده براشون....ولی بدون مطالعه هم نرو مطالعه کن که انشاالله قبولیت حتمی بشه.

ازمون کی هست شرط سنی داره من فوق لیسانس و 37سال

میتونید شرکت کنید فوق لیسانس تا 40سال میشه.....باید گوش به زنگ باشید...توی گوگل سرچ کن ای استخدام اخبار آزمون آموزش و پرورش.....صفحه اش رو باز کن همیشه آخرین اخبار استخدامیش رو اونجا ببین پایین صفحه اش هم تبادل نظر هست با بقیه داوطلب ها میتونید سوالاتتون رو ازشون بپرسید و منابع رو بگیرید و با هم حرف بزنید.....مطمینم شما با ایثارگری راحت قبول میشی برو شروع کن خوندن....

2790
2778
2791
2779
2792