2777
2789
عنوان

مادرشوهر

133 بازدید | 12 پست

زنگ زدم حالشو بپرسم گله میکنه چرا زنگ نمیزنی،من دو هفته  یبار زنگ میزنم مبگه به فلانیم زنگ بزن اون خیلی زحمت ما رو میکشه منم گفتم دستش درد نکنه ،گفتم پشت خط دارم خداحافظی کردم ولی فکر کنم به شوهرمم گله کرده چون امروز عصبیه اصلا نمیشه باهاش حرف زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا من و شوهرم مشکلی نداریم ولی امروز خیلی عصبیه شوهرم واقعا اگر اینکار رو میکنن لعنتین

بيشتر از ٨٠ درصد دعوا ما كه سر خانواده شه 

ما هم مشكلي نداريم 

برا همين گفتم لعنت

تو معجزه زندگي مايي💋♥️
بابا نشستیم داریم زندگی میکنیم مامان یه ور اینا یه ور  بخدا چشم ندارن انگار

وای ب خدا خانواده شوهر منم دورن زنگ میزنن ،پسرم تو هر ماه از تهران پاشو بیا.پیش ما

خواهرشوهرم زنگ میزنه به شوهرم زنت یه زنگ نمیزنه

قهر میکنن ،ذله شدم از دستشون

چشم نداره ببینه شوهرم دوسم داره

بعد جالبیش اینه خواهرشوهرم وسط جمع میره بغ شوهرش دراز میکشه ،وسططط جمع . لباشو بوس میکنه

جلو داداشاش

خوش ب حالت گریه نمیکنه بگه چرا همش نمیاید

میگه زنت نمیاد نیاد ،خودت تنها برو

کاش خدا نسل اینارو برداره

مامان منم مادرشوهره ولی یه بار نمیگه چرا عروسام زنگ نمیزنن،نمیان ...

وای ب خدا خانواده شوهر منم دورن زنگ میزنن ،پسرم تو هر ماه از تهران پاشو بیا.پیش ما خواهرشوهرم زنگ م ...

این خیلی سخته حتما مشاوره برو ،مادرشوهر من یبار نگفته چرا نمیاین بیاین،اصلا انگار ما رو مهمون نمیدونم تنها کسی رو که خیلی دوست داره اون فلانیه ،من چرا باید حرف اونو گوش بدم شاید توی ظاهر بگم باشه شوهرم زنگ زده بود بهش گفتم گفت حوصله ندارم راجع به این مسائل بحرفم،بخدا ما یکی از مسائل و مشکلاتمون رو به این مادرشوهرم نمیگیم فکر میکنه ما میلیاردر هستیم،بخدا اونجا میریم جیب شوهرمو خالی میکنن،یواشکی پول میگیرین