2777
2789
عنوان

اصلاح سبک

64 بازدید | 5 پست

سلام خانوما کسی اینجا زیر نظر فلورا تاجیک بوده 

نمیخام تو شهرمون زیر نطر دکتر برم 

خودش مینویسه برام سونو و ازمایش

چند وقت بعد اصلاح سبکش باردار شدید

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید

من فقط قند و شکر حذف کردم ،هر روز پیاده روی میکردم ،خوابم تنظیم کردم و هر روز برا آرامشم مدیتیشن میکردم بعد از یک ماه پریودم منظم شد و سه ماه بعد که رفتم سونو فولیکول داشتم ،قبل از اون هر سه یا چهار ماه پریود میشدم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته باردار نشدم چون بعد آزمایش و سونو که مشکلی نداشتم دکتر برا شوهرم آزمایش نوشت متوجه شدیم مشکل داره 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
البته باردار نشدم چون بعد آزمایش و سونو که مشکلی نداشتم دکتر برا شوهرم آزمایش نوشت متوجه شدیم مشکل د ...

درخواست قبول کن در مورد دکتر سوال دارم 

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید