2777
2789
عنوان

بی بی چک رژان + مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 51 پست
اخه باورم نمیشه همین ماه اول گرفته باشه انقد خوندم تو این سایت که خیلی ها چندماه و حتی چند سال منتظر ...

چرا باورت نشه عزیزم همه که مثل هم نمیشن

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیکور آب قندم بریزی مثبت میزنه😂😂

مديكور خيلي مهربونه هيچ كي دست خالي برنميگردونه به همه هاله ميده 😁😁😁😁

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
من سر پسرم ۳ روز گذشته بود هاله انداخت ۷ روز پررنگ شد لقاح دیر انجام شده بود واسه همین مال من اولش ا ...

سه روز از پریود یا اقدام؟

میدونم پرروام اما دوست دارم با وجود تنبلی تخمدان همین  ماه اول باردار بشم.😊 ماه اول با وجود خوردن لتروزول اما باردار نشدم. تا ببینی چی پیش میاد 🥲 ماه دوم کلومید خوردم و آمپول زدم.این ماه هم باردار نشدم.قرص دو فامد خوردم حداقل تاخیر الکی نداشتم.ماه سوم روزی ۳ تا کلومیفن و ۲ تا لتروزول.حدودا روز اقدام میشه روز مادر امیدوارم منم مادر بشم. 😭 فولیکول ۱۳ داشتم hmg و hcg  زدم بعد از دو روز لکه بینی با یه عالمه بی بی چک منفی این ماه هم باردار نشدم . دوست داشتم روز پدر حداقل باردار باشم . تا سال دیگه اقدام نمیکنم 🥰🥰خدایا شکرت این ماه بدون هیچ دارویی وقنی اصلا انتظارش را نداشتم فقط به خواسته خودت باردار شدم. ممنون از عیدی شب نیمه شعبان
سه روز از پریود یا اقدام؟

اره عزیزم سه روز از پریودم گذشته بود ماه سوم اقدام بودیم این یکی چون نه‌پریودم منطم بود چون شیر میدم نامنطم بود یه بار زود میشدم یه بار ۱۰ روز عقب مینداختم از اون طرف پسرم مریض یود بدجور درگیر دکتر تب اون بودم متوجه نشدم چی شد وقتی خوب شدم گفتم از پریودم گذشته پس چرا پری نشدم رفتم دو تا بی بی خریدم یکیش امروز یکیش فردا امتحان کردم هر دو درجا پر رنگ شد رفتم ازمایش مثب شد😟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره عزیزم سه روز از پریودم گذشته بود ماه سوم اقدام بودیم این یکی چون نه‌پریودم منطم بود چون شیر میدم ...

ممنون

میدونم پرروام اما دوست دارم با وجود تنبلی تخمدان همین  ماه اول باردار بشم.😊 ماه اول با وجود خوردن لتروزول اما باردار نشدم. تا ببینی چی پیش میاد 🥲 ماه دوم کلومید خوردم و آمپول زدم.این ماه هم باردار نشدم.قرص دو فامد خوردم حداقل تاخیر الکی نداشتم.ماه سوم روزی ۳ تا کلومیفن و ۲ تا لتروزول.حدودا روز اقدام میشه روز مادر امیدوارم منم مادر بشم. 😭 فولیکول ۱۳ داشتم hmg و hcg  زدم بعد از دو روز لکه بینی با یه عالمه بی بی چک منفی این ماه هم باردار نشدم . دوست داشتم روز پدر حداقل باردار باشم . تا سال دیگه اقدام نمیکنم 🥰🥰خدایا شکرت این ماه بدون هیچ دارویی وقنی اصلا انتظارش را نداشتم فقط به خواسته خودت باردار شدم. ممنون از عیدی شب نیمه شعبان