امروز 27 سیکلمه و دوتا بی بی چک زدم مدیکور سریع زیر پنج دقیقه هاله انداخت ولی رژان اصلا هاله ننداخت به نظرتون کدومش درسته؟ دیروزم دوتا مدیکور زدم که جفت شون هاله انداخت.
من سر پسرم ۳ روز گذشته بود هاله انداخت ۷ روز پررنگ شد لقاح دیر انجام شده بود واسه همین مال من اولش اینجوری هاله بود ولی سر این یکی شیر میدادم پریود هام به شدت نامنظم بود بچمم مریض بود به شدت تب اینا سرم شلوغ بود اقدام هم که نداشتیم نمیدونم چقدر بعدش شک کردم بی بی زدم درجا پر رنگ شد😑
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍