2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خوبه کارش

اما بینیه من گوشتی بود

هنوز بنظرم ورم داره

درکل فرمش خوب شده

تنفسم خوبه

سوراخای بینیم متقارن و خوبن اماااا

ماه دوم وقتی چسبمو باز کردم بینیم شدیدا ورمش زیاد شد

رفتم مطب برام کورتون زد

سه ماه بعد کورتون یه تو رفتگی کممم که مثه یه شکافه کوچولوعه ایجاد شده بالای نوک بینیم

به دکتر گفتم گفت بیا مطب، تهران نیستم ماه بعد قراره برم:((

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
ببین خوبه کارش اما بینیه من گوشتی بود هنوز بنظرم ورم داره درکل فرمش خوب شده تنفسم خوبه سوراخای ...

من بينيم گوشتيه باپوست ضخيم دكترگفت زيادتغييرنميكني نميدونم عمل كنم يانه

ببین خوبه کارش اما بینیه من گوشتی بود هنوز بنظرم ورم داره درکل فرمش خوب شده تنفسم خوبه سوراخای ...

یه عکس فقد از بینیت میتونی بهم بدی من بیست روز دیگه عمل دارم خیلی استرس دارم ناراضی دیدم توی سایت یکم دو دل شدم کمکم کن

ببین  این عکس دو شب پیشه الان هشت ماه میگذره از عملم

دستت درد نکنه خوب شده بنظرم اخه باید نسبت به قبل مقایسه کرد . من واقعا نمیدونم چیکار کنم توی مطبش همشون قشنگ بودن بعد اینستاشم خوب بودن ولی بازم ناراضی زیاد دیدم ازش یه تومنم بیانه زدم 

دستت درد نکنه خوب شده بنظرم اخه باید نسبت به قبل مقایسه کرد . من واقعا نمیدونم چیکار کنم توی مطبش هم ...

عکس قبلم الان بهت نشون میدم

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه