بابا_حجت مدیر عضویت: 1388/09/09 تعداد پست: 4515 عنوان پدر که باشی !!! | مشاهده متن کامل بحث + 76914 بازدید | 4214 پست پدر که باشی !!!با تمام سختی ها و مشقت های روزگار،با دیدن غم فرزندتمی گویی : "نگران نباش ، درست میشود. خیالت تخت ، مــــــــــن پشتت هستم "پدر که باشی ؛سردت می شود و کت بر شانه ی پسر می اندازی.چهره ات خشن می شود و دلت دریایی....آرام نمی گیری تا تکه نانی نیاوریپدر که باشی ؛عصا می خواهی ولی نمی گویی.هرروز، خم تر از دیروز، جلوی آینه تمرین محکم ایستادن می کنیپدر که باشی ؛در کتابی جایی نداری و هیچ چیز زیر پایت نیست.بی منت از این غریبگی هایت می گذریپدر که باشی ؛ پشت خنده هایت فقط سکوت می کنی.پدر که باشی ؛ به جرم پدر بودنت، حکم همیشه دویدن برایت میبُرند.بی اعتراض به حکم فقط می دوی.بی رسیدن ها می دوی و در تنهایی ات نفسی تازه می کنی.پدر که باشی ؛در بهشتی که زیر پای تو نیست باز هم دلهـره هایت را مرور می کنی-نقل قول http://ehda.ir/ http://www.mahak-charity.org/main/fa 1391/02/12 | 13:17 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
.::شاداب_السلطنه::. عضویت: 1390/11/05 تعداد پست: 6280 لک لبیــــــــــــــــــــــــــــک یا حجت الحجیتانی [smiley]s/sm_07.gif[/smiley]اعتقادات هر کسی مثل مسواکشه،خواهشاََ مسواکتونو تو حلق بقیه نکنید!!![smiley]s/sm_07.gif[/smiley]
sofiya5 عضویت: 1390/02/19 تعداد پست: 19226 شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
sofiya5 عضویت: 1390/02/19 تعداد پست: 19226 پدر که باشی دیگه نمیای بقیه رو هم از تایپیک فراری میدی شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
*(فندق)* عضویت: 1389/01/22 تعداد پست: 36203 به همین سوی چراغه مودم قسم اگه دروغ بگم!!!!به بابام می گم از این دنیا خسته شده ام میخوام خودمو از پنجره پرت کنم پایین. میگه نه ، اینکارو نکنیا توری پاره می شه پشه میاد تو پرستارم؛ نبض احساس تو را میگیرم.
sofiya5 عضویت: 1390/02/19 تعداد پست: 19226 شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
sofiya5 عضویت: 1390/02/19 تعداد پست: 19226 پدر که باشی اگه کولری هم نباشه واسه خاموش کردنلامپارو خاموش میکنی از اتاق میری بیرون شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
*(فندق)* عضویت: 1389/01/22 تعداد پست: 36203 پدرش دو جنسی ست، می رود بوی ادکلن مردانه می دهد می آید زنانه! پرستارم؛ نبض احساس تو را میگیرم.
*(فندق)* عضویت: 1389/01/22 تعداد پست: 36203 بابام داره میره تو صف سبد کالابه مامانم میگه: اگه برنگشتم به بچه هام بگین باباشون یه مررررررررد بود پرستارم؛ نبض احساس تو را میگیرم.
mahrokh93 عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 570 پِـــــدر اســـت دیـــــگــر . . . . . گـــاهـی گـیـر مــیــدهـــد گــلـگـیـر عـقـب راتــــو مـــالــونــدی (^_^) مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...