2777
2789
عنوان

پدر که باشی !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 76913 بازدید | 4214 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی..من همیشه این متن رو میخونم و کیف میکنم.....خان.ما چون حقشون تو اینمملکت ضایع میشه سعی میکنن همش بگن اقایون قد اونا زحمت نمیکشن..ولی بنظرم واقعا پدرا محشرن......مخصوصا که به روی خودشون نمیارن پیردارن میشن....
خدا رو شکر بالاخره بعد از این همه تاپیک که درمورد حق خانوما و تعریف از خانوماست یه همچین تاپیک هم زده شد...همه ی مردا بد نیستن همونطور که همه ی خنوما هم خوب نیستن....بابامو همسرم عشقمن...واقعا باری که رو دوش مرداست هم خیلی سنگین و متفاوته.........

با با حجت مرسی دلم لرزید با نوشته های زیباتون
خیلی قشنگ بود

اما درمورد اینکه بهشت زیر پای مادرهاست بگم که ما فقط چند عارف زن درطول تاریخ داشتیم که تونستن پابه پای مردها صوفیانه پیش برن و کمالاتشون در حد خواجه انصاری و مولانا و عطار باشه که توی کتابها ثبت بشه

اما تعداد عرفای مرد بیشتر از اونی هست که بشه شمرد و همشون که به حد تعالی رسیدن و کمالاتشون انقدر هست که حرفی توش نباشه از بایزید بسطامی گرفته تا سعدی و حافظ ...... خب شکی توش نیست که مراحل رسیدن به بهشت برای اقایون به مراتب بیشتر از خانوم هاست چرا که زن جنس لطیف هست و به همون اندازه شکننده و خداوند تمام زن رو قبلا تعریف کرده تمام وظایفش رو شرح داده و مادر بودنش رو قدری بزرگ دونسته که بهشت رو زیر پاش قرار داده چون میدونسته برای یک زن همین مادر بودن خیلی دشوار تر از هرچیزی هست پرورش یک فرزند صالح فراتر از اون چیزی هست که تحمل عادی یک زن کنجانده شده ...و فلسفه آفریدن زن با آفریدن مرد خیلی فرق داره ........ درسته که ما خانوم هایی مثل حضرت فاطمه و حضرت زینب داشتیم که عالم رو تغییر دادن اما خدا خودش رو مذکر خطاب میکنه .... پس وقتی که راس هستی خودش رو از جنس قوی صدا میکنه مرد هم باید تابع همون جنس هست که باید متحمل تمام وظایفش یا حتی بیشتر باشه .... تمام زندگی یک مادر خلاصه میشه توی فرزندش و تا آخر عمر کارش خدمت به همسر و فرزند هست و اللخصوص که الان زن پابه پای مرد کار میکنه ........ گفتم همیشه استثنا هست

اما به هرحال وظیفه مردها فقط پدر بودن نیست پس اگر طبق طبیعتشون رفتار کنن مسلما جایگاهشون کنار بزرگانی چون حضرت علی هست...

البته شاید خوب نتونستم توضیح بدم منظورمو اما هیچکدوم از جنسها قابل مقایسه باهم نیستن دنیا بسیار قانونمنده

بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...
بسیار زیبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ممنون
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...

فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
جدای از ائمه و بزرگان دین

کسی که خانه در بهشت داره ، نیازی به پیمودن راه برای رسیدن به اون نداره :)

این "ما مردها" هستیم که نیازمند پیمودن این راهیم ؛ نه شما "مادران" :)
همچون کودکی که دربازی های ناشیانه ، خودش رو امپراطور میبینه :)
اما فرمانروای واقعی حرجی بر اون واقع نمیبینه و برای اثبات خودش ، وارد میدان نمیشه :)

شاید این "قوی " بودنی که شما از اون سخن به میون آوردید ، در وجود خودش نوعی نقص رو یدک میکشه ...
( فقط در مورد اون مبحثی که در مورد ذکور دانستن و خواندن خدا فرمودید ، تا اونجا که بنده حقیر میدونم ، عرب در جایی که نمیدونه و یا نمیخواد از جنسیت یادی کنه ، از صفات و مضافات مذکر استفاده میکنه )

ممنونم خانم همراز
http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa