2777
2789
عنوان

پدر که باشی !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 76910 بازدید | 4214 پست
سلام قشنگ بود واقعا قشنگ من وقتی بابام و شوهرمو میبینم دلم واسه مردا میسوزه که انقد زیر سوالن پدرا ماااااااااااااااااااااااااااااهن شاید بهشت زیر پاهاشون نباشه ولی تو آغوششون امن ترین بهشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید بهشت زیر پاهاشون نباشه ولی تو آغوششون امن ترین بهشته

ایول شهره جون خیلییییییییییییییییییییییییییی با حال گفتی واقعاااااا که همینطوره من عاشقه بابام هستم حاضرم حتی واسش جونمم بدم

انقدر که زحمت کشه ،الان که دارم ازش میگم گریم گرفته خیلی دوسش دارم

انشالله که جاش وسط وسط وسط بهشت باشه
فرزانه هستم (متولد 1/1/67)مامان کیان جوجو(متولد 15/11/91)

وای خدا خیلی قشنگ بود...مرسی بابا حجت...همیشه با تاپیکای زیبات غافلگیرمون میکنی...

پدرا خیلی مهربونن..شاید شب تا صبح بالا سر بچه ها بیدار نباشن...شاید کارای خونه رو نکنن و شام و ناهار نپزن اما نان آور خونه هستن و وقتی هستن خیالت راحته که حتی بدترین کار دنیا رو هم بکنی بابات بهت میگه :: نگران نباش ..من درستش میکنم!!!

من عاشق بابامم ...خیلی مهربونه و همیشه مثل کوه پشتم بوده...الانم که 2ساله ازدواج کردم هرروز بهم زنگ میزنه...خیلی دوستش دارم...انشالا که همیشه سایش بالای سرم باشه
ممنون زیبا بود

-

ولی خب هرچقدر که بخوایم تلاش مادر و پدر رو به یک اندازه بدونیم اون قسمت زایمانش و دوران بارداریش که 9 ماه هست رو پدرها از مادرها عقب هستن و بنابراین مادرها میوفتن جلوتر!!!
البته توی این دوره و زمونه فرقی بین پدر و مادر نیست

هر دو دارن به یه اندازه واسه تامین نیازهای بچه ها تلاش میکنن
هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....