2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هاله معلوم نیست خیلییییی دقت کنی یکمی معلومه

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

منفی

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋

من یه دفعه مارک وندفو کاملا مثبت شد لعنتی همه بهم تبریک گفتن و اینا رفتم ازمایش منفی بود. بعد کلی تاخیر و اینا. اخرم امپول زدم پریود شدم. 

بیبی چک بنظرم اگ مثبت بشه باید همون لحظه اول یه خط صورتی پررنگ بندازه. من وندفو ک مثبت شد بعد حدودا چهار پنج دیقه خط دومش مشخص شد ولی خب کاملا واضح و صورتی بود ولی خب منفی. حالا ایشالله ک مال شما مثبت باشه

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
من یه دفعه مارک وندفو کاملا مثبت شد لعنتی همه بهم تبریک گفتن و اینا رفتم ازمایش منفی بود. بعد کلی تا ...

اره منم تا وقتی ک ۲خط پر رنگ نشه اعتماد نمیکنم

حالا خیره ببینم چی پیش میاد

2790
2778
2791
2779
2792