2777
2789
عنوان

سوراخ گوش

54 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام

من یکماهه گوشمو سوراخ کردم گف ۴۸ ساعت بعدش طلا بنداز

من تازه یکهفته بعدش طلا انداختم ولی تا الان سوراخ گوشم هم ورم داره هم قرمزه هم توش خونابه داره

چیکار کنم هر پمادی میزنم خوب نمیشه

اگه احسثیانا من گوشوارمو دربیارمو هر روز سوراخشو چرب کنم 

بنظرتون بسته میشه؟

با خوب میشه بعد دوباره بعد چند روز ک خوب شد گوشواره بندازم؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
اگر کرم کوچیکا زرد رنگ چشمی استفاده نکردی که بکن و حله ،اگر اونم استفاده کردی و اینجوریه احتمالا گوش ...

اره منظورد ویتامین آ هست؟؟

زدم

خب یعنی منظورم اینه گوشوارمو در بیارم بسته میشه؟؟یا نه؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منظورد ویتامین آ هست؟؟ زدم خب یعنی منظورم اینه گوشوارمو در بیارم بسته میشه؟؟یا نه؟

نه ویتامین آ نیست مطمئنم ،برو داروخانه بگو‌ کرم چشمی کوچیک زرد رنگ مطمئن نیستم گمونم تتراسایکلین چشمی هست مرتب  بزن خوووب خوووب میشه قول میدم ،سوراخ‌گوشت هم بستگی داره اگر تازه و کوچیک باشه ممکنه بسته بشه،کاری که گفتم بکن

نه ویتامین آ نیست مطمئنم ،برو داروخانه بگو‌ کرم چشمی کوچیک زرد رنگ مطمئن نیستم گمونم تتراسایکلین چشم ...

باشه ممنون

تتراسایکلین اره دارم اما نزدم مرسی

بالایی که سفیده نه،اون زرد کوچیکا پایین عکس باید بگیری

مرسی عزیز دلم 

گرفتم خیلی بهتر شده گوشم

خیر ببینی