2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی نگو خب بگو چیو میخوای تغییر بدی

همه چیو طرز صحبت کردن رفتار آخه میگم یهو توو جمع ظاهر شی مثل قبل رفتار نکنی اتگار ک ضایعس ممکنه ک فک کنن نقش بازی میکنی چون همیشه تورو یجور دیگ دیدن

اره شوهرم 

کلا شخصییت الانش با قبلش مثل تفاوت شب و روزه 

از بد به خوب تغییر کرد 

از یه ادم شکاک و بد دل و عصبی و بداخلاق و سخت گیر خسیس و مغرور و دعوایی  تبدیل شد به یه ادم مهربون و دست و دل باز و رمانتیک و لارج

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

کسی ک ابراز علاقه کردنو بلد نیس میشه تغییر داد؟

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
همه چیو طرز صحبت کردن رفتار آخه میگم یهو توو جمع ظاهر شی مثل قبل رفتار نکنی اتگار ک ضایعس ممکنه ک فک ...

کم کم عادت میکنن. تغییر خوبه 

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

هیچ وقت به ادمایی که یهویی خیلییییی تغییر میکنن حس خوبی ندارم , چون معمولا ناپایداره و صرفا دارن نقش بازی میکنن,  مگر اینکه مثلا طرف آدم خوبی نبوده الان به خودش اومده و سعی در جبران گذشته داره یا اینکه کم کم تغییر میکنه 

چطوری تغییر کرد خودش خاست؟

خب ادم تا خودش نخواد و نپذیره یه سری کارهاش اشتباست که تصمیم به تغییر نمیگیره 

البته بگم بخاطر غیرقابل تحمل بودنش من دس به خودکشی زدم که خیلی احمقانه بود خیلی بچه بودم   چون نمیتونستم طلاق بگیرم این غلطو کردم 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون