2777
2789
عنوان

تاثیر کلمات🌝

176 بازدید | 10 پست

زمستان بود. جان می کندم در نیویورک نویسنده شوم.

سه یا چهار روز بود لب به غذا نزده بودم. فرصتی پیش آمد تا بالاخره بگویم: "می خوام مقدار زیادی ذرت بو داده بخورم"

و خدای من!

مدت ها بود غذایی این همه به دهانم مزه نکرده بود. هر تکه از آن و هر دانه مثل یک قطعه استیک بود. آنها را می جویدم و راست می افتاد توی معده ام. معده ام می گفت: متشکرم! متشکرم! متشکرم!

مثل آنکه توی بهشت باشم همینطور قدم می زدم که سرو کله ی دو نفر پیدا شد.

یکیشان به آن یکی گفت: خدای بزرگ!

طرف مقابل پرسید: چه شده؟

اولی گفت: آن یارو را دیدی چه وحشتناک ذرّت میخورد!

بعد از آن حرف دیگر از خوردن ذرّت ها لذت نبردم.

به خودم گفتم: منظورش از وحشتناک چه بود؟!!

من که توی بهشت سیر می کنم...

گاهی به همین راحتی با یک کلمه، یک جمله، یک نیشخند یا حالتی از یک چهره می توانیم مردم را از بهشت خودشان بیرون بکشیم و این واقعاً بی رحمانه ترین کاری ست که انجام می دهیم...

👤 #چارلز_بوکوفسکی

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

چقد قشنگ بیان کردی ممنون

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه آدمی ضعیفی بوده آقای بوکوفسکی چه اهمیتی داشت اون آدم احمق ضمنا دلم چس فیل خواست

ب نظرم هر چقدرم بگیم قوی باش کلمات تاثیر منفی خودشونو میذارن و چ خوب میشد ک همه ادم ها درک میکردن اونچه ک از دهنشون بیرون میاد میتونه چ تاثیر های خوب یا بدی بزاره

مثلا من خودم همیشه هر ویژگی مثبتی در اطرافیان ببینم بهشون میگم،،،فلانی خوشگلتر شدی،،،خیلی مهربونی،،،یا هر چیزی ک باعث حال خوبه طرف مقابلم بشه،،،

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
ب نظرم هر چقدرم بگیم قوی باش کلمات تاثیر منفی خودشونو میذارن و چ خوب میشد ک همه ادم ها درک میکردن او ...

واسه من یکی مهم نیست وقتمم برای تعریف بیخودی از بقیه نمی خوام بذارم

حلالم کنید و خدانگهدار   
واسه من یکی مهم نیست وقتمم برای تعریف بیخودی از بقیه نمی خوام بذارم

تعریف بیخودی  نه،،،تعریف واقعی،،،چرا وقتی یه ویژگی خوب از طرف مقابلمون میبینیم  با بیان نکردنش  اون حس خوبو ازش دریغ میکنیم ؟!

ناراحت نشو شوخی بود

تقصیر شما نیست،،،فرهنگ سایت پایینع،،،

ممنون ک باعث شدین تصمیم بگیرم دیگ کلا سایتو ترک کنمـ