2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چون بچه کوچیک دارم و شبا دیر میخوابه تا ظهر میخوابیم ، وقتی بیدار میشم نظافت و کارای خونه رو انجام میدم یه چیزی واسه شام میذارم، شیفت عصر سر کارم تا شب، شبا هم بعد از شام نهار فردام رو میپزم، تعریف نباشه همیشه خونم با وجود بچه دوساله تمیز و مرتبه.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
مسئول دفترم

موفق باشید.خوب شب قبلش یه سری کارای که قرار فرداش انجامی بدی رو انجام بده.مثلا یه نفری میگفت شاغل هم بود .میگفت سس ماکارونی رو از قبل آماده میکنم فریز میکنم بعد هر موقع مثلا میخواست ماکارونی درست کنه.دیگه سس رو از قبل فریز کرده بوده رو در میاورده و ماکارونی آبکش میکرده و تمام شما هم از قبل یه سری کارا رو انجام بده تا کارت آسون تر بشه

سلام. من شاغلم البته چون مجردم برنامه‌ریزی کارها برام راحت تره. به نظرم خانم‌های متاهل نیاز به برنامه ریزی قوی تری دارن. و  به نظرم چند تا نکته وجود داره، یکی اینکه خودشون رو با خانم‌های خانه دار مقایسه نکنند و از همسرشون برای انجام کارهای خونه کمک بگیرن. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
موفق باشید.خوب شب قبلش یه سری کارای که قرار فرداش انجامی بدی رو انجام بده.مثلا یه نفری میگفت شاغل هم ...

منم میخوام قبل از سرکار رفتنم ،برای بچه دوم مرخصی ام، همین کارو انجام بدم. از قبل یه سری عذا فریز کنم. برای جارو هم رباتیک بخرم