2777
2789
عنوان

ازدواج مجرد و ....

1741 بازدید | 131 پست

بچه هاسلام ی سوال 

تاحالا بوده تواطرافیان دیدید 

دخترمجرد با کسی ازدواج کنه ک طرفش ی بچه هم داشتع یعنی زنش طلاق داده باشع بعد چن سال بخادزن بگیره اونم دخترمجرد خوشش بیاد...چجوربوده زندگیشون

برام جالبه بدونم نظرارو

نظر ک دادن ملت یه دختر قشنگ لایکم کنه بیام بخونم

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مرد خوبی باشه و ازدواج قبلش هم تقصیر مرد نبوده اره

طرف ازهمه نظرخوبو عالیه چ اخلاق چ رفتار چ دست و دلبازی چ وضعیت مالی

زنش خیانت کرد بامدرک نشون داد

زنش زیاداخلاقی خوب نیس و امشب فهمیدم دروغگوبودزنش

یعنی شما خودطلاق گرفتی طرفت مجرد...میشه بگی خوب بد چجور

بله من دخترم از ازدواج قبل ۹سالشه و تا ۹سال با خودم بود ولی از ۹سال رفت پیش پدرش ولی خوب هر زمان که دوست داره رفت و امد میکنه و کنارشیم

من دیدم دور از جون هردختری... یه دختر با یه مرد پولدار و زن و بچه دار دوست میشه و خیلی داستان دارن فقط خلاصه بگم که دختر وضع خانواده اش خوب نبود مرد براش آیفون شاسی میخره خلاصه ازدواج میکنن و مرد میگه زنمو طلاق میدم مرد واقعا دوسش داشته باهاش مهمونی اینا میره 

شاد و سلامت باشید 💐

بله من دخترم از ازدواج قبل ۹سالشه و تا ۹سال با خودم بود ولی از ۹سال رفت پیش پدرش ولی خوب هر زمان که ...

توزندگی مشکلی پیش نیومده باهم خوبید خدای نکرده خونواده طرف ب دید بدنگاه نمیکنن یاشوهرت مشکب درس نمیکنه

طرف ازهمه نظرخوبو عالیه چ اخلاق چ رفتار چ دست و دلبازی چ وضعیت مالی زنش خیانت کرد بامدرک نشون داد ...

ببین عزیزم به نظر من تو گذشتش کنکاش نکن خود الانش رو دریاب و بشناس روحیات بچشو بشناس وضعیت زندگی و سبک زندگیش رو بببین تربیت بچه رو در نظر بگیر ولی بدور از احساس 

بعد زنش میفهمه یه کار میکنه مرد ورشکسته شه و اموالش بالا میکشه...مرد می مونه تو قرض و بدهی... زن سابق ول نمیکنه و این دوتا با موافقت خانواده دختر ازدواج‌میکنن چون مرد میگه که میخوام طلاقش بدم خلاصه که زن سابق خیلی دوس داشته مردشو زندگی رو تلخ میکنه واسه این دوتا .. مرد و میندازه زندان ...

شاد و سلامت باشید 💐

ببین عزیزم به نظر من تو گذشتش کنکاش نکن خود الانش رو دریاب و بشناس روحیات بچشو بشناس وضعیت زندگی و س ...

ببین میشه ازم بپرسی راجب خصوصیات و بهت بگم ک جمع بندی کنی..خدایی ازنظرکلی بگم بدون احساس پسرفوق العاده باادبو سنگینیه

امشب میگفت اگ زن بگیرم بازدخترم ازم متنفرنمیشه😄