2777
2789
عنوان

شپش

210 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من یه ماهه از یکی از دوستام شپش گرفتم از سم کامن و شامپو های شپش و اسپند هم استفاده کردم راهی هست پیشنهاد بدید؟ البته خیلی رشک تو سرم نیستاا فقط حرکت شپش رو احساس میکنم

راهی جز این ک یکی سرت رو نگاه کنه ورسک ها رو کامل دربیاره نداره من ی روز مامانم در آورد دیگ راحت شدم یک روزه تمام شد 

اما تا مدت ها فکر میکردم تو سرم راه میرن اما چیزی نیود تو سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نظر دوستمون موافقم یکی باید بچینه من از خاهرم ک مدرسه میره گرفتم سس مایونز خیلی خوب بود تقریبا خفه شون کرد ولی مامانم رشک هامو کشید بیرون خوب شد و تموم شد

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

با نظر دوستمون موافقم یکی باید بچینه من از خاهرم ک مدرسه میره گرفتم سس مایونز خیلی خوب بود تقریبا خف ...

سس مایونز رو چند بار استفاده کردید و به فاصله چند روز؟؟

سس مایونز رو چند بار استفاده کردید و به فاصله چند روز؟؟

یه روز در میون تنها راهی ک باعث شد کل تخم ها خفه بشا همون بود من سه بار شبهایی ک همسرم شبکار بود میذاشنم بعد چهارساعت دیگ بوی بدی سس روی سر میگیرا باعث میشه خفه بشن بعدش برو حموم من راحت شدم با این حرکت

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

وای اسم شپش که میاد چهار ستون بدنم میلرزه😭😭😭سه سال درگیرش بودیم ...وای که هرکاری بگی کردیم هرکاری صبح تا شب مامانم از تو سرم تخم شپش می‌گرفت شامپوهای مختلف شانه های مختلف حتی دوسال پیش يه شانه گرفتمذ۱۵۰تومن اما نهایت دو روز شپش نداشتم و دوباره برمیگشت😭😭😭وای شده واسم مثل کابوس پارسال رفتین مشهد مامانم وایساد روبرو حرم گفت یا امام رضا ما را از دست این شپش ها راحت کن خسته شدیم.یعنی در این حد دیگه داغون شده بودیم.تا اینکه رفتیم راه آهن یه خانمه داشت با گوشیش حرف میزد از حرفاش فهمیدیم مشاوره پوسته در مورد شپش ازش پرسیدیم گفت

گفت خودمون یه قطره ساختیم واسه شپش آدرست رو بده برات میفرستم گفت هرکس زده سر همون دفعه اول شپش ها از بین رفتن .یه قطره خیلی کوچیک که هفتاد تومن بود گفتم موهای من پره تازه مامانمم هست دوتا بده گفت اصلا باید سه قطره به موهات بزنی همین کافیه.تو دلم خندیدم و گفتم من این همه قطره گرون امتحان کردم این با سه قطره میخاد منا خوب کنه!باورتون نمیشه خدا شاهده وقتی این قطره را فرستاد به طور عحیبی به طور واقعا عجیبی من دیگه شپش نداشتم 😭😭😭یعنی اینقدر از خوشحالی گریه میکردم حتی یه تخمم دیگه تو سرم ندیدم هرروز و هرشب دعاش میکنم به خاطر این کار خوبش دیگه هر موقع کرم لازم داشتم کار به خوب و بدش نداشتم فقط به این خانم سفارش میدم

ببين اين راه صد درصد تضمينه عه

من موهاي بلند رو بدون اينكه كوتاه كنم يا شامپو بزنم ، پاك پاك كردم

اول كل سرتو حسابي روغن زيتون بزن كه شپشا فلج شن نتونن راه برن

بعد با شونه ي اهني مخصوص شپش قسمت به قسمت شونه كن ، ريز و درشت در ميان

سه بار اين كار رو كني پاك ميشه

شونش رو هم ديجي حالا داره

حتما اهني بخر 

گفت خودمون یه قطره ساختیم واسه شپش آدرست رو بده برات میفرستم گفت هرکس زده سر همون دفعه اول شپش ها از ...

اینو استفاده کردم بدرد نمیخورد حتما قطره کیمیا رو میگی

ببين اين راه صد درصد تضمينه عه من موهاي بلند رو بدون اينكه كوتاه كنم يا شامپو بزنم ، پاك پاك كردم ...

ممنون. امکانش هست بعد درمان باز سر خارش داشته باشه یا احساس حرکت روی مو؟؟