حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟ ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونهستبرای تو دوستِ من بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
از فشاری که بهم میاد اولش پرخاشگریه مرحله بعدی گریه کردن مرحله بعدی دوری کردن از اون ش ...
چقدر لذت میبرم از حضور انسان های باشعور وبیداری مثل شما توی سایت(بین یه مشت ناآگاه توی جامعه،امثال شمارو که میبینم خوشحال میشم)
امضاتون رو که خوندم امیدوارشدم به بیدارشدن ازخواب غفلت
ممنون❤
پناه برتو که ناگفته مرامیشنوی...میشه برای رسیدن به خواستم اونم به بهترین شکلش🙈دعاکنی وصلوات بفرستی...خیلی احتیاج دارم،شاید خدا بواسطه ی صدای تو حاجتمو زودتر برآورده کنه🤲🏿
چقدر لذت میبرم از حضور انسان های باشعور وبیداری مثل شما توی سایت(بین یه مشت ناآگاه،امثال شمارو که می ...
عزیزم لطف دارین شما❤️❤️❤️
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
پناه برتو که ناگفته مرامیشنوی...میشه برای رسیدن به خواستم اونم به بهترین شکلش🙈دعاکنی وصلوات بفرستی...خیلی احتیاج دارم،شاید خدا بواسطه ی صدای تو حاجتمو زودتر برآورده کنه🤲🏿