99017913801342 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 363 عنوان دوستای خیالی 115 بازدید | 19 پست بچها کیا هنوز توی ذهنشون دوستای خیالی دارن مثل بچگی هاشون با اینک بزرگ شدم ولی توی ذهنم توی ی دنیای دیگ با آدمای مختلف زندگی میکنم کل روز بخصوص زمانی ک تنهام وقتم رو میگذرونم موقعه خواب بهش فکر میکنم اسکولم؟یا طبیعیه؟در کل از چیه 1401/08/22 | 03:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
strong_woman عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4499 دارم حتی اشتباهی گربمو به اسم رفیق خیالیم صدا کردم،یبارم رفتم اینستا بهش پیام بدم یادم افتاو خیالیه،حالم یجوری شدخیلی بده من حتی علایق و ویژگی هاشونو میدونم
boye_gandom عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1137 من توخیالم فوتبالیستم دیشبم به برزیل گل زدم😂بعضی وفتاها یه پرسنسسم یه شوهرم دارم خیلی عاشقمه دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
strong_girl369 عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 4178 من توخیالم فوتبالیستم دیشبم به برزیل گل زدم😂 بعضی وفتاها یه پرسنسسم یه شوهرم دارم خیلی عاشقمه 😂😂😂
boye_gandom عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1137 دارم حتی اشتباهی گربمو به اسم رفیق خیالیم صدا کردم،یبارم رفتم اینستا بهش پیام بدم یادم افتاو خیالیه، ... ادم قاطی میکنه دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
کوچولوکوچولوکوچولو عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 628 من داشتم اسمش میو بود یه گربه سفید با چشمای آبی خیلی دوستش داشتم باهاش همه جا میرفتم شاید باورت نشه اما سر امتحانات مدرسه هم میبردمش اما از کلاس پنجم فراموشش کردم ببخشید ناناز ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم
ایشششششششششششششششششش عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 654 من توخیالم فوتبالیستم دیشبم به برزیل گل زدم😂 بعضی وفتاها یه پرسنسسم یه شوهرم دارم خیلی عاشقمه 😁😁سلام برنده 😅سلام فوتبالیست
خداوندمهربان عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 660 من بچه بودم تو ذهنم مثلاً با سو باسا و خیلی شخصیت دیگه بودم نمیدونم چرا
strong_woman عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4499 ادم قاطی میکنه آره موقع غذا خوردن یاهرچی کنار اونم یکی بان حرف میزنه میفهمم چقدر مکالمه خیالی داشتمبلند بلند میخندم،دعوا میکنم،یکم زیادی خیال پردازم
boye_gandom عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1137 😁😁 سلام برنده 😅 سلام فوتبالیست اینجوری نبودما. تودورانه مدرسه یکی ازبچهایه انشا خوند توش نوشته بود درسته دنیای سختی داریم امامن توخیالم یه دنیای قشنگ میسازم. منم تصمیم گرفتم توخیالم حداقل خوشبخت باشم. چون فوتبالیستاپولدارن اینوانتخاب کردم دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
ایشششششششششششششششششش عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 654 اینجوری نبودما. تودورانه مدرسه یکی ازبچهایه انشا خوند توش نوشته بود درسته دنیای سختی داریم امامن توخ ... منم میرم تو خیال راحت باش😅
boye_gandom عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1137 آره موقع غذا خوردن یاهرچی کنار اونم یکی بان حرف میزنه میفهمم چقدر مکالمه خیالی داشتم بلند بلند میخن ... من گاهی کلی خاطرع تعریف میکنم براش دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
strong_woman عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4499 من گاهی کلی خاطرع تعریف میکنم براش ولی من میام خاطراه هامونو برا کسه دیگه تعریف کنم یادم میفته نیس ضایع میشم😂😭چندسالته