2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 207 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برا هم شهری هام میسوزه شاید باور نکنی ولی دختر بچه ۹ساله رو نامزد کردن🤦‍♀️

حالا ک سر رسم و رسومات ببخشید مسخره دخترا رو زود شوهر میدن کاش لااقل دیگه اذیتشون نکنن او بچه کودکیش ک رفت دیگه نزارن زیر بار این همه بی‌رحمی له بشه 

اسی بزارر سریععع

تا ببینم و بعد گوشی رو بزارم کناررر

☹💔🤝😁

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
اره شکر خدا چشم بد دور شوهرم همتا نداره الان هم ب ا تولد اینا میرم آتلیه ولی برا جشن زیاد میشه هزینش ...

خوشگل میخواستی چطور باشی. خداروشکر دعا کن منم خونه دار بشم حتما برو ولی آرایش ات خوب بود عزیزم من چشاتو دوست داشتم 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
  حالا ک سر رسم و رسومات ببخشید مسخره دخترا رو زود شوهر میدن کاش لااقل دیگه اذیتشون نکنن ...

انشالا ی قانونی دربیاد ک زود ازدواج نکنن ولی از طرف دیگه زمانه خیلی بد شده ی دختر ۱۳ساله فرار کرده تو شهرمان اونم با مرد متاهل چشمشان میترسه میگن زود شوهر بدیم چون محیط کوچیک زود خبر میپیچه

خوشگل میخواستی چطور باشی. خداروشکر دعا کن منم خونه دار بشم حتما برو ولی آرایش ات خوب بود عزیزم من چش ...

انشالا پدرتان هم شفا بگیرن هم خونه دارشید ما مسکن نوشتیم شما چطور؟