2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

231 بازدید | 18 پست

سلام من تازه به زگیل تناسلی مبتلا شدم متاسفانه سیستم بدنم خیلی ضعیفه وکلی زگیل زدم دارم به نوزاد شیرمیدم دکترگفته که نمیتونم دارومصرف کنم چون توشیر ترشح میشه شما راهکاری دارید،ممنون میشم تجربه هاتونو بگین.سرکه سیب میزنم اما هنوز نرفتن.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

در مانش سخته بچه ات را یک مدت شیر خشک بده خودت را حتما درمان کن زگیل خطری هست حتما دارو بخور

آخه مشکلم اینکه پسرم لب به شیرخشک نمیزنه هرکارمیکنم نمیخوره شیشه شیرم نمیگیره

آخه مشکلم اینکه پسرم لب به شیرخشک نمیزنه هرکارمیکنم نمیخوره شیشه شیرم نمیگیره

کاشکی یک خانم مومن و خوب بچه ات را موقت شیر میداد خودت حتما برو درمان کن 

بعد از این‌که درمان شدی حتما مواظب باش دیگه نگیری شوهرت خدای نکرده که غیر از شما با زن‌های دیگه ارتباط نداره ؟؟؟؟؟!!!!!!

فقط خدا ❤️❤️❤️
خب پس از شوهرت گرفتی یعنی؟ اون ضایعه نداره رو ناحیه تناسلیش؟

من توبارداری یه ضایعه خیلی کوچک داشتم رفتم پیش دکتر گفت نه این زگیل نیست بعد اینکه زایمان کردم اون ضایعه رفت اما الان کلی زگیل زدم تودوران بارداری گرفتم

کاشکی یک خانم مومن و خوب بچه ات را موقت شیر میداد خودت حتما برو درمان کن  بعد از این‌که درمان ...

درمان نداره ویروسش همیشه تو بدنشون می‌مونه و سیستم ایمنی صعیف بشه برمیگرده

قطعا به همسرش منتقل شده البته ممکنه ایشون از همسرش گرفته باشه کلا

کاشکی یک خانم مومن و خوب بچه ات را موقت شیر میداد خودت حتما برو درمان کن  بعد از این‌که درمان ...

یه دکتر میشناسم که میگه ویروسشم از بدن میره بیرون بستگی به سن وسیستم ایمنی بدن داره فقط الان مشکلم کوچولومه مجبورم تاوقتی که شیر میدم صبرکنم بعد اقدام کنم