2777
2789

بچها الان ک دارم این تاپیک رو میزنم خیلی حرصیم خیلیییی 

بزارین اول از شرایطمون براتون بگم

یه ماهه عقد کردیم شوهرم تو مغازه کار می‌کنه (از خودش نیس) کل حقوقش چهارو پونصده 

ماشین نداریم. خونه و زمینم نداریم پول پس اندازم  نداریم

حالا جاریم و برادر شوهرم گیر دادن وام شوهرمو بدیم ب اونا ک برن ماشین بخرن

اونا خونه دارن بردارشوهرم کارش خوبه فقط ماشینو ندارن میخوان با وام ما برا خودشون ماشین بخرن 

چند بار بهشون گفتیم خودمون لازم داریم ولی ولکن نیستن 

امروز زنگ زدن ب مادرشوهرم گفتن چرا فلانی وامشو نمی‌ده ب ما ما واجب تریم 

اخه شما بگین ما وقتی خودمون هیچی نداریم چطوری واممونو بدیم ب شما؟؟

جاریم چون ما ضامن نداریم و خودش داره میخواد وامو بگیره تازه رفته بود کارا وام شوهرمم انجام داده بود فقط سیمکارت مونده بود ک باید ب اسم خودش باشه چون سیمکارت شوهرم ب اسم خودش نیس دیگه کارش عقب افتاده بود (خداروشکر)

واقعا موندیم چیکار کنیم از دستشون 

بچها دعا کنید ضامن جورشه بتونیم بگیریم 🥺

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چ پرووو ان  به شوهرت بگو اکه وام بدی دیگه ن من ن تو

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وا خب زبون نداره شوهذت!؟

خیلی جدی بگه خودم میخوام واممو و تمام

ینی وامو بدین بهش حلالت نمیکنم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

شوهرت زبون نداره؟؟؟غلژ می‌کنه ندین ها درصدش خیلی کمه.ضامن هم خدا بزرگه.شوهر بی عقل من ک‌ وامش رو داد ننش خبرم ندارم این آقا میده قسطاش رو یا اونا 

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!

بگید اگه ضامن جور نشد واممونو ۵۰میلیون میفروشیم میخای بسم الله🙂 

ببین الان خجالتی و رودروایسی داشته باشی کلاهت پس معرکس بگو والا عجب رویی دارین ما خودمون نیاز داریم بجای اینکه برامون ضامن جور کنید یه پس اندازی بابت رهن خونه گیرمون بیاد هنوز میخاید این چندرغازم از دستمون در بیارید؟؟ 

حماقت نکنید بدید بهشون

چقدر گستاخن!!!!!!

اصلا نخواستینم بفروشین چهل میلیون حداقل میمونه براتون!

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اگه ظامن ندارین بفروشیم بهشون .۳۵ تا میخرن اگه گفت ن بگو می‌فروشیم ب یکی دیگ

خب اونام میخونن بخرن ولی خب با سی چهل تومنی ک اونا می‌خوان بدن ما چیکار کنیم؟؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من💛