2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

280 بازدید | 17 پست

سلام راستش من نزدیک ۸ ماهه جوش های شدید و غیر قایل باور میزنم ک رو صورتم جای سوزن انداختنیم نمونده همشونم سرسفید و چرکی و دردناکن و بزرگن بعد من درمان های زیاد ضدجوش مراقبت پوستی کرم دست ساز همه چی امتحان کردم خوب نمیشم اصلا حتی یک ماهه راکوتان میخورم اما تغییر نکردم از یکطرفم میترسم کبدم اسیب دیده باشه دکتر گف بعد یکماه ک خوردی ازمایش بده الان من ازمایش دادم کبد و هورمون قند و اینا همشون نرمال بودن خداروشکر نمیدونم مشکل از کجاعه ولی یه چیزی به ذهنم رسیده نمیدونم چقدر درسته یا ن احتنالش هست با اینکه هورمونام منظمه کیست تخمدان داشته باشم؟تا حالا نرفتم چک کنم نمیدونم سونوگرافیه یا ازمایش خونه؟؟همین یدونه چیزو نرفتم برای جوشام انجام بدم خیلیم نگرانم استرس دارم بعد ۱۸ سالمه بعد ممکنه بخاطر عفونت زنان باشه؟؟اونم نرفتم نمیدونم چیکار کنم دیگ خسته شدم اگ کسی سوالامو جوابشو میدونه ممنون میشم جواب بدید و راهنماییم کنید 

ممکنه بخاطر کیست باشه یه سونو بده

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه کیست داشته باشی ولی هورمونا تنظیم باشه تو ازمایش، سونو بده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دقیقا مشکل توروداشتم همه راهورفتم جز راکوتان که نخواستم به هیچ عنوان بخورم خوب نشدم رفتم دکتر زنان باکلی آزمایش سونو چکاب فهمیدم هورمونام بهم ریخته است کیست دارم وتنبلی تخمدان دارم الانم دارومیخورم خداروهزار مرتبه شکر جوشای دردناک چرکی دیگه نمیزنم فقط جوشای ریز زیرپوستی یعنی من صورتم بدتر از توبودهااااا

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤

برای کیست دکتر زنان برو سونوگرافی نشون میده.یکی از دلایل جوش های چرکی عفونت پوست میتونه باشه باید دکتر متخصص پوست بری باپماد درست نمیشه باید قرص عفونت پوستی بخوری.دلیل دیگه میتونه از معدت باشه.برای من از معدمه .گل ختمی پونه اویشن دم بکن بخور .

برم پزشک عمومی بگم برام سونو بنویسه؟چی بگم بلد نیستم خیلیم نگرانممم😭

اره عزیزم بگو میخوام چک بشم یه سونو بنویس 

بعد رفتی سونو اگر خدایی نکرده مشکلی داشتی برو زنان تحت درمان کیست خوب میشه اگه خدایی نکرده تنبلی باشه هم با یه کم فعالبت و دارو اوکی میشی

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄