2789
عنوان

پلی کستیک‌

80 بازدید | 6 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم چند ماه تحت نظر دکتربودم ماه گذشته مهرماه رفتم دکتر گفت کیست هات دفع شدن و خداروشکر دیگ کیست نداری ولی تخمدانت تنبلن‌ من دیگ قرص نخوردم  و پیاز درمانی کردم الان این ماه پریودنشدم ی سوال دارم امکان داره تو یک ماه بدنم کیست تولید کرده باشه بیبی چک هم استفاده کردم متاسفانه منفی بود یکسال اقدامم۲۳سالمه و سوال بعدیم اگ پرولاکتیوم بالا باشه علائمش چیه 

هم سنی منی گلم البته من دخترم دو سالشه .. ۹ ماهی میشه پلی کیستیک هستم تحت نظر بودم دکتر قرص هورمونی داد عصبی میشدم دکترم عوض کردم دارو گیاهی داده ولی گفته باید پریود بشی بعد بزنی ...منم دوماهه پریود نشدم ..دیگه دو روز پیش دوتا آمپول پروژسترون زدم نشسته ام چشم انتظار ک پریود بشم بعدش دارو رو شروع کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو تابستون سه ماه پریودم عقب افتاد و دکتر برام آزمایش و سونو نوشت وگفتن پلی کیستیکه اما با ورزش و نخوردن شیرینیجات و کاهش وزن همچنین خوردن دمنوش و عرقیجات خوب شدم و دوباره تنظیم شد