2777
2789
عجب پسرا همینجورین منم تاپیک زدم گفتن نگو پسرا ظرفیتشو ندارن

برام مثل یه سوال بزرگ موند که واقعا حسش چی بود بهم

از طرفی اگر حس خاصی نداشت اصن شک‌نمیکرد شاید سرکاری باشه شاید اونم حرفی داشت که خواست مطمئن شه خودمم

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میفهمم چی میگی عزیزم اخه من درونگرام کلا تو خودمم ولی کراشام جذبم نمیشن البته مغرور نیستم دیگه ح ...

ببین منم مثل تو ام به خدا اصلا حرف میزنم خجالتی و...

انقد دوستای داف و شلوغ و شیطون دور ورم تو دانشگاه هستن یه پسره تو دانشگاه چند بار منو دیده بود عاشق و شیفته من شده بود می‌گفت از وقتی دیدمت حس عجیب غریب دارم و فلان و بهمان خیلی هم پیگیر بود 

ک البته متاسفانه به بدترین شکل ممکن گند زدم تو این اتفاق 😅😂

منظورم این ک یه موقع ک اصلا فکرشو نمیکنی یکی زیر زیرکی ازت خوشش میاد 

من وقتی فهمیدم تا چند وقت اصلا باورم نمیشد هی میخواستم برم به پسره بگم مطمئنی اشتباه نگررفتی و منظورت منم 😂😂

برام مثل یه سوال بزرگ موند که واقعا حسش چی بود بهم از طرفی اگر حس خاصی نداشت اصن شک‌نمیکرد شاید سرک ...

آره اینجور مواقع همیشه آدم تو فکر طرف میمونه که چی میشد اگه بهش اینجوری میگعتم یا اونجوری

چه قدر بده عاشق شدن

._.

آره اینجور مواقع همیشه آدم تو فکر طرف میمونه که چی میشد اگه بهش اینجوری میگعتم یا اونجوری چه قدر بد ...

من 6ساله عاشقشم نمی‌دونم چرا نمیتونم از فکرش بیام بیرون

من 6ساله عاشقشم نمی‌دونم چرا نمیتونم از فکرش بیام بیرون

به نظرم خودمونم تو این مسائل نقش داریم

نباید به رویاهامون پرو و بال بدیم

گلم میفهمم چی میگی خودمم تو این حالم

چن سالته

._.

به نظرم خودمونم تو این مسائل نقش داریم نباید به رویاهامون پرو و بال بدیم گلم میفهمم چی میگی خودمم ...

28سالمه

ببین من حواسم بود به کاراش که باهام خاصه ولی می‌گفتم حتما توهمه یا اشتباه میکنم دیدم صدای همکارام هم دراومد که این رفتارهای خاصی باتو داره

یه بار یه ارباب رجوع داشتیم برگشت گفت مجردی؟گفتم‌آره گفت آنقدر ازت خوشم اومد برای داداشم خواستم ازت شماره بگیرم ولی اون همکاران آنقدر عاشقانه و‌خاص نگات میکرد گفتم حتما باهم هستین

28سالمه ببین من حواسم بود به کاراش که باهام خاصه ولی می‌گفتم حتما توهمه یا اشتباه میکنم دیدم صدای ه ...

هنوزم با هم همکارید

پس چرا هیچی بهت نگفت؟

حالا اینی که من روش کراشم اصلا هیچ کاری نمیکنه و خوشم 

اومده

شما که میگی بهت نگاه عاشقانه هم داشته

دیگه ذهن آدم درگیر میشه خب

._.

هنوزم با هم همکارید پس چرا هیچی بهت نگفت؟ حالا اینی که من روش کراشم اصلا هیچ کاری نمیکنه و خوشم&nb ...

نه دیگه همکار نیستیم وقتی همکار بودیم دانشجو بود بعد اینکه درسش تموم شد رفت سه ساله رفته ولی هنوز شماره مو داره فکرکنم چون پزشک بود سطح توقعش بالاتر بود 

عجب لیاقت نداشته

اتفاقا امشب جور خاصی دلم‌براش تنگ‌شده بود اومدم سایت تاپیکت رو دیدم هم بدتر هوایی شدم