2777
2789
عنوان

چجوری عزیز بشیم؟!

593 بازدید | 20 پست

من نامزدم انگار از بدست آوردنم خییییلی مطمئنه.. :))

هنوز عقد نکردیم و خانواده هامون در جریان هستن..

البته تتقصیر خودمم هست. از بس دوسش دارم، خیلی بهش اهمیت میدم.. اونم خیلی دوسم داره ولی خب مشغول کارای دیگشم هست، اما من همه چیو ول کردم چسبیدم ب اون.. ۵ سال از دوستیمون میگذره، چون سنمون کم بود تا الان ازدواج نکردیم...

چیکار کنم ک ترس از دست دادنمو داشته باشه؟؟؟

چیکار کنم ک انقدر بهش اهمیت ندم؟؟ 

اذیت میشم اینجوری..  اینطوری هی حس میکنم بهم اهمیت نمیده. در صورتی ک اینجوری نیس واقعا..

راسته ک میگن پسرا در کنار روزمرگی هاشون عاشق میشن اما دخترا همه زندگیشون میشه عشق

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگم 

تو وابسته ای بهش 

و این خیلییی بده 

برو باشگاه... با دوستات بچرخ 

به خودت برس و عزت نفس ات رو تقویت کن و اینو فراموش نکن عشق جزئی از زندگیه نه تمامش 🫂

قشنگه بعد شـَب تیـــره روشنی صُـــبح 🖤⚜️🌜                 یه شادمهری اصیل 🌜🕊

خودتو سگرم کن و هدف داشته باش

همه چی مرد و ازدواج نیست. مهمن اما نه اینکه بخاطرشون همه چیو رها کنی

لاله های جان فدای میهنم، هرگز فراموش نمی شوید حتی به قیمت جان...🕊 جهان بدون فرزندان ایرانم، چه سوت و کور است💔 فرزند ایران و جان فدای میهنم💚🕊♥️

قهر کن چند روز

الکی بی دلیل مگه دیوونم😂🥴

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

عزیزم روانشناس های خانواده هم میگن که این احساس خوبی حتی به شریک احساسیت نمی‌ده که خودتو کامل وقف اون کنی 

به نظرم خودتو درگیر ی کاری کن از خودت یادت نره در کنارش به همسرت توجه کن محبت من اما فردیت خودت رو هم نگه دار 

خانم های که همه چیو میدارن کنار از خودشون یادشون می‌ره واسه شوهرشون هیچ جذابیتی ندارن

برو دنبال ی هنر یا ی کلاس اگر نمیتونی تو اینترنت کلی کلاس های آنلاین رایگان راجع به هر مهارتی برگزار میشه خودتو درگیر ک

دقیقاااا با نظراتتون موافقم. خودمم میدونم آدم وابسته اصلا جذابیتی نداره ولی خب اگر مشغول کارم باشم، بازممم وقتمو خالی میکنم براش😐🤦🏻‍♀️

مثلا دوسه سال پیش، خیلیییی خوب بود.. سرگرم کلاس آرایشی بودم، یه سره هی دنبالم بود😂 و خب منم وابستگیم مث الان نبود، بیخیالش بودم..

الان خیلی بد شدم.. احساس خوبی ندارم نسبت ب خودم اصلا😢

اسمتو عوض کن بزار عزیز

مرررسی😂😂💔

قشنگم  تو وابسته ای بهش  و این خیلییی بده  برو باشگاه... با دوستات بچرخ  به ...

😢❤مرسی واقعا..

حتما، باید عین قبل بشم من.. اتفاقا خیلی ب خودم میرسم.. کلاااا هم شخصیتم تقریبا دیرجوشه و بقیه هم میگن مغروری..ولی نمیدونم چرا با اون نمیتونم اینجوری باشم!