2777
2789
عنوان

خجالت میکشم برم فروشندگی کنم

428 بازدید | 16 پست

من ۳۰سالمه و تمام دوره های ارایش پیرایش رو رفتم کلی هزینه کردم مغازه داشتم مشتریمم خوب بود چون خانوادم خرجمو نمیدن منم دیگه مستقل بودم تا اینکه مدرک مربیگری گرفتم اموزشگاه بزنم 

اداره هم قول وام برای مهرماه داد اما صاحب مغازه م گفت دیگه موعد اجاره تموم شده تخلیه کن منم چون دیگه قصد مغازه زدن ندارم نرفتم جای دیگه رو اجاره کنم از اونطرفم اداره همش میگفت صبر کن تا آبان ماه وام رو بهت میدیم منم مجبور شدم مغازه رو جمع کنم بشینم خونه

البته مهرماه یه مغازه کوچیک برای یکماه اجاره کردم دیدم صاحب مغازه به وسایلم دست میزنه وقتی من اونجا نیستم منم جمعش کردم الان یکماهه کلا بدون درامد خونه نشین شدم بابامم اصلا بهم نمیگه زنده ای یا مرده

چندتا سالن هم رفتم سر زدم براشون کار کنم اصلا پول خوب نمیدادن کرایه تاکسیمم در نمی اومد

الان فقط فروشندگی می مونه منم تابحال این کارو انجام ندادم خجالت میکشم از اینطرفم بی پولی بهم فشار اورده مشکل دیگمم اینه من دو روز درهفته بیکار نیستم 

بنظرتون برم فروشندگی؟ اداره هم گولم زد هنوز خبری از وام کوفتی نیست

بعد هی میگن بچه بیارید خب وقتی من جوون رو حمایت نمیکنن یه وام اشغالی بهم نمیدن یکسال و نیمه توی نوبتم 

دیگه بچه اوردن چیه اونم مثل من اینده نداره

برای یه وام اشغالی بیچاره شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه وقتی مجبوری برو دیگه موقته

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
خجالت میکشم تابحال این کارو انجام ندادم چطوری برم اصلا روم نمیشه

خجالت نداره بابا این همه فروشنده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
خجالت میکشم تابحال این کارو انجام ندادم چطوری برم اصلا روم نمیشه

منم روم نمیشد انقد سختم بود الان رفتم تو یه هایپرمارکت البته موقت تا ببینم چی میشه خوبهداز بیکاری بهتره هم سرت گرمه هم رفیق پیدا میکنی یه پولم میگیری دیگه ولی فکنم افق کوروش اینا حقوقش بهتر از شخصیا باشه

منم روم نمیشد انقد سختم بود الان رفتم تو یه هایپرمارکت البته موقت تا ببینم چی میشه خوبهداز بیکاری به ...

کارت سخته نه ؟ حقوق شما  رو نمیپرسم کلا به نظرت تو هایپر یا جانبو اینا ۴ تومن میدن ؟نمیدونی چن ساعته شیفتها؟

کارت سخته نه ؟ حقوق شما  رو نمیپرسم کلا به نظرت تو هایپر یا جانبو اینا ۴ تومن میدن ؟نمیدونی چن ...

سخت ک آره کار من ک سنگینه چون فروشگاهش بشدت شلوغه. من یه شیفت میرم حدود ۲ تومن میشه دو شیفت حدود ۴ میشه ولی شنیدم افق کوروش و اینا حقوقش خیلی بهتر و بیشتره من فعلا از سر اجبار اینجام 

سخت ک آره کار من ک سنگینه چون فروشگاهش بشدت شلوغه. من یه شیفت میرم حدود ۲ تومن میشه دو شیفت حدود ۴ م ...

ی شیفت چن ساعته؟شاید برای منم جور بشه ولی فک میکنم توانایی ندارم میگفتن ۸ ساعت ایستاده فقط 

۸ ساعته شیفتم

ای وای چقد زیاد 😑 فک کردم ۴ ساعتی