2777
2789
عنوان

تبریک‌تولد

145 بازدید | 13 پست

اگر به یه کسی شما فرض کن (عروستون )صبح تبریک تولد بگید و‌ اون شخص سین کنه و هزار بار هم آن لاین بشه اما هیچی نگه ناراحت میشید ؟ ( نگید که چرا زنگ‌نزدم‌چون اون شخص به زور جواب پیامتون رو‌میده جه برسه به زنگ)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگم اون آدم به من روز تولدم تبریک‌ نمیگه و میزاره چند روز بعد توی پیام میگه بعد من زنگ‌بزن ...

کلا نمیگفتی بهتر بود

دیگه نگو

آیدی روبیکا برای ف.ال قران وکف بینیMobbina34 فقط خانما❤هزینه بعد از رضایت شما و در حد توانتون❤
زنگش میزدم ولی اگه پیامو سین میزدو و بی جواب میذاشت میذاشتمش پای شخصیتش

اخه فکر میکنه شاهزادس ، پدر هممون رو دراورده ، زنگ بزنی جواب نمیده ، برادرم هم اگر تبریک نگیم زنگ‌میزنه میگه چرا به زنم تبریک‌نگفتید 

اخه میگم اون آدم به من روز تولدم تبریک‌ نمیگه و میزاره چند روز بعد توی پیام میگه بعد من زنگ‌بزن ...

گلم نظرم اینه شما  شخصیتت مثل اون نیست از نظر من یکی بخواد تبریک بگه باید زنگ بزنه  مهم نیست بابا اصلا  جواب نداد که نداد اهمیتی نداره   شخصیتشو و پوچ و بی ارزش بودنشو نشون میده 

گلم نظرم اینه شما  شخصیتت مثل اون نیست از نظر من یکی بخواد تبریک بگه باید زنگ بزنه  مهم نی ...

اخه من خودم با تماس تلفنی راحت نیستم‌میگم شاید مزاحم بشم ، پیش خودم فکر میکنم روز تولدت اگر همه بخوان زنگ بزنن چقدر گوشیت زنگ‌میخوره ، خودم هم دوست ندارم‌کسی بهم‌زنک‌بزنه اصلا با تلفن مشکل دارم ، هممون هم وقتی میخوایم بهم تبریک بگیم به هم پیام میدیم توی خانواده ی ما پیام دادن بهتر از تماس ه ، حتی مثلا من میخوام به خواهرم زنگ بزنم قبلش پیام میدم میتونی صحبت کنی ، به خاطر همین از نظر ما پیام یه جورایی احترام به حریم اون شخصه 

اخه فکر میکنه شاهزادس ، پدر هممون رو دراورده ، زنگ بزنی جواب نمیده ، برادرم هم اگر تبریک ن ...

چی بگم😐!

شمام به برادرت بگو تبریک میگیم جواب نمیده

در ضمن تو تبریکتو بگو و بهانه دستش نده

ی جمله هس ک میگه

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

نترس قایقِ من؛موجی که غرق نکند،بالاترمان می‌برد‌:)✨🌿