2777
2789
اره اگه دل این مادرا بدست بیاری حله چون مادرا یه حس مالکیتی روی پسراشون دارن و حاضر نیستن اونا با ...

بله کاملا درسته چون طرف همین یه پسرم داره دیگه بیشتر حساسه

برا خوشبختی دخترام صلوات بفرست لطفا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شما باید اول با مادره رفیق بشی بعد خودش میاد برا عقد پا پیش میزاره

اخه ما باهم رابطه داشتیم تا اومد خاستگاری حتی نشونم اوردن ولی مامانش بعد ۲ماه چون میخاست انتخاب خودش باشه بهم زد

سه چهار سال  چشماش قهوه ایه اندامش رو به لاغره ولی لاغر نیست  یک ماهه تو محیطی که کار می ...

زیاد تو دسترسش اومدی ؟

ایا بهت گفته بود که عشقی بهت داره یا خودت فکردی چون دوسش داری برعکسشم هست و رفتار های سمیمی رو عشق تلقی کردی؟

زیاد تو دسترسش اومدی ؟ ایا بهت گفته بود که عشقی بهت داره یا خودت فکردی چون دوسش داری برعکسشم هست و ...

مل منم میگید ؟ حستون میگه نظر پ به من چیه ؟ طالعم یکی هست باهاش؟

زیاد تو دسترسش اومدی ؟ ایا بهت گفته بود که عشقی بهت داره یا خودت فکردی چون دوسش داری برعکسشم هست و ...

هادی بهم فکر میکنه؟

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

مل منم میگید ؟ حستون میگه نظر پ به من چیه ؟ طالعم یکی هست باهاش؟

عزیزم خیلی دوست دارم که هر کی هر فردی رو دوست داره بهش برسه و اون شخص هم لیاقت عشق رو داشته باسه

جوابی ندارم ولی ارزو میکنم به ارزوی قلبی عشقی ات برسی و خوش بخت بشی

این برای اون اوایل بود رفتارش جوری بود که فکر کردم بهم علاقه داره.

فاز الانشو درک نمی کنم.جوری رفتار میکنه انگار حوصلمو نداره