2777
2789
عنوان

عشق پولدارم

178 بازدید | 11 پست

خیلی دلم گرفته عاشق یکی شدم دورادور ولي جرعت ندارم بهش بگم. پولداره  هم خودش پول دار تر از من  و جایگاه اجتماعی بهتری داره هم خانوادش نسبت به خانواده من.ماهم بد نیستیم متوسطیم ولي نمیتونم بهش بگم زیادم نميبينم که دور برش باشم و حرکات اونو زیر نظر بگیرم یا دل ببرم ایکاش اینقدر پول نداشت ....پول همیشه برام مهم بود اما نه اینقدر در حد استقلال مالی و یه زندگی آبرومندانه....اون خیلی زندگیش با من فرق داره اصلا حواسش به من نیست .اگه خدا مارو بهم برسونه معجزست....هی....حالم گرفتنت کسی نمی‌فهمه.اونا شهر ما نيستن

ابان ١٤٠١.اين كاربري دونفره شده.  

ايكاش منم اوضام بهتر بشه هميشه از خدا خواستم به حرفام جواب نداده نميدونم بازم بخوام يا بازم نا اميدم ميكنه...سعي ميكنم بازم به بزرگیش توکل کنم    

فقط غیرممکنه غیرممکنه 

اگه بخوای بدستش بیاری میشه 

ولی لزوما خوشبختی یا بدبختیش معلوم نیست 

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ب اینا نیس من خیلیا را میشناسم ک از نظر مالی اصلا مث هم نبودن بهم رسیدن و خوشبختن

همش فک میکنم خدا کنه برشکست شن  بعد میگم نه گناه داره خودخواه نباشم مثلا میگم دوسش دارم

فقط غیرممکنه غیرممکنه  اگه بخوای بدستش بیاری میشه  ولی لزوما خوشبختی یا بدبختیش معلوم نی ...

یعني ميشه   هي خواهر خدا از دهنت بشنوه راست میگی شاید به هم برسیم بعدا تو روم بزنه ...ولی خب خیلی برام جذابه

همش فک میکنم خدا کنه بشکست شن    بعد میگم نه گناه داره خودخواه نباشم مثلا میگم دوسش دارم

بجاش ارزو کن ی جور تو دلش بری ک تفاوتا براش ارزش نداشته باشن 

چیکارس عزیزم؟

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂
یعني ميشه    هي خواهر خدا از دهنت بشنوه راست میگی شاید به هم برسیم بعدا تو روم بزنه ...ول ...

اصلا مگه همه مردای  پولدارا میرن زن پولدار میگیرن 

اتفاقا چون خرج کردن بهشون قدرت میده نمیرن سراغ دخترای پولدار که ادمم حسابشون نکنه

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   
بجاش ارزو کن ی جور تو دلش بری ک تفاوتا براش ارزش نداشته باشن  چیکارس عزیزم؟

مرسی عزیزم ولی خب تو دنیا انگار پول مهم تر از هر چیزی شده 

پدرش شرکت داره خودشم رفته بود خارج دانشگاه.دوباره هم احتمالا بره  اونجا هم یکم کار می‌کرد برگشت خونه خريد یه خونه اجاره هم میده تازه  شنیدم موسیقی هم کار می‌کرده و خیلی علاقه داشته و شاگرد داشته ...یه بارم یادمه میرفتن دوبی به ما هم تعارف زدن بیاین البه تعارف بوده  ولی خب ....ما پولشو داشتیم ولی خب اولویت و دادسرای دیگه نزاشت پولمون اونجا خرج کنیم نرفتیم. آشنای  دورمون.....من دارم دوباره کنکور ميدم هم خودم درسو دوست دارم هم ميخوام تلاش کنم همسطحش شم....ولی خب اون با این‌چیزها فک نکنم دلش بره دور و ورش کلی دختر تحصیل کردست....منم که گاهی خانوادم میگن(نميدونن عاشقشم)ميگن ما همینیم.سطحمون همینه....تو هم از خودت زياد نخواه ما شانس نداریم    و منم یکم مشکل روحي دارم....

اصلا مگه همه مردای  پولدارا میرن زن پولدار میگیرن  اتفاقا چون خرج کردن بهشون قدرت میده نم ...

بخدا پولشو نميخوام شانس داشتم از خانواده خودم داشتم

ن عزیزم اینجوری نگو

همین ک تو انقد فروتنی و دلت پاکه کلیه

ایشالله خدا ب دلت نگاه میکنه برات جفت و جورش میکنه

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂