2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص لاکتول بخورید،پروبیوتیک هست، تا چهارده روز، ناشتا یک عدد ، نیم ساعت قبل از صبحانه و یک عدد ، شب بخورید دو ساعت بعد از شام‌.  شکلات، شکر،ادویه،ترشی، غذای چرب ،فست فود،لبنیات پرچرب ، بستنی،شیرینی خامه ای،چیپس،پفک،کنسرو ماهی،غذاهایی که معده رو حساس میکنه تا مدتی نخورید. همراه غذا ، مایعات،سالاد،میوه، دسر، نخورید. اب‌ولرم اگر خوردی ، یک لیوان نیم ساعت قبل از غذا بخورید یا دو ساعت بعد از غذا

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
من داشتم روزی ۱۴ تا قرص می خوردم سخت بود زد معدم بدتر شد   برو حتما پیش متخصص

الان خوب شدی؟ چطوری خوب شدی منم میخورم تهوع و درد میگیرم چند وقت درگیر بودین

من ۵سال داشتم . از پارسال شهریور زیر نظر دکتر بودم ماهانه دارو عوض میکرد تا حالا که خیلی بهترم. ۱سال ...

چه داروهایی خوردین؟ موقع دارو ها حالتون بد نمیشد؟ الان دیگه خوبین؟ علائمتون چی بود

الان خوب شدی؟ چطوری خوب شدی منم میخورم تهوع و درد میگیرم چند وقت درگیر بودین

حدودا یک ماه یا ۴۰  روز   خیلی مراعات کن  سرخکردنی عرق نعنا نخور   حواست به غذات باشه   فقط غذای خونگی و سالم 

چه داروهایی خوردین؟ موقع دارو ها حالتون بد نمیشد؟ الان دیگه خوبین؟ علائمتون چی بود

تهوع وحشتناک.  گاهی گریه میکردم. درد و نفخ زیاد.

مترونیدازول. اموکسی سیلین. کلاریترو مایسین. امپرازول

سبزیجات خام نمیخورم جز هویج. حبوبات ۳روز خیس میدم وگرنه تهوع میگیرم. میوه تابستونی همه چی میخوردم. هندونه و خربزه و طالبی نمیخوردم. مرکبات اصلا. تندی اصلا .غذای سرخ کردنی خیلی کم میخورم. نون رو چندماه فقط سنگک بخور