2777
2789
عنوان

با احترام... ولی..

100 بازدید | 9 پست

دختر و پسر چه فرقی دارن؟

چرا بیشترا علاقه به پسر دارن..

دلیلش چیه؟

الان یه طوری میشنوم هی میگن پسر خوبه..

که ادم فک میکنه باید قرن ها نسل شون ادامه باید پیدا کنه که از مال و اموالشون محافظت بشه😐

البته با احترام به اونایی که با نظرم مخالفن و ..

...

اینجا زیاد دیدم 

ولی تو نزدیکانم و تموم آ دم هایی که از بچگی تا الان باهاشون سر و کار داشتم هرگز ندیدم کسی بچه ی پسر رو به دختره یا بالعکس ترجیح بده 

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کلا سلیقس بعضیا پسر دوسدارن بعضیا دختر اما خب تو نینیسایت پسر دوسداشتن جرم و از گناهان کبیرس باید فقط،ب دختر بچه عشق ورزید😖😁

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

برعکس اتفاقا همسر من و خانواده ش عاشق دخترن 

اره اینجورم هست..

بچه سالم باشه فقط..

بخدا که دختر پسر بودنش فرقی نداره...

نمیدونم چرا وقتی میبینم بعضیا میگن دختر خوب نیست پسر خوبه دوس دارم چنان بزنمش طوری که اصا نتونه بچه دار بشه دیگه .. که قدرنشناس نباشن..😑

الان این و از مردم میشنوم که پسر دوس دارن وگرنه که...

...

قبلنا مردا پسر میخواستن ولی جالب اینجاس که الان زنا پسر میخوان دلیلش هم متفاوته ،یکی میبینی تعداد دخترا شون بیشتره ،یکی بخاطر حرف مردم ،یکی میکفت دخترا لوس و غر غرو شدن،یکی هم میگفت مسئولیت دخترا پای مادره از تولد خودشون تا تولد نوه های دختری

کلا سلیقس بعضیا پسر دوسدارن بعضیا دختر اما خب تو نینیسایت پسر دوسداشتن جرم و از گناهان کبیرس باید فق ...

نه اینطور نیست که میگی..

از نظر من چه دختر چه پسر فرقی نداره به قول خودتون فقط سالم باشه گلم...

ولی دل ادم میگیره..وقتی میگن دختر خوب نیست ادم از خودش بدش میاد چون جنسیتش دختره...

و اینجور ادما لیاقت بچه دار شدن و ندارن..

...
نه اینطور نیست که میگی.. از نظر من چه دختر چه پسر فرقی نداره به قول خودتون فقط سالم باشه گلم... ول ...

بیشتر از رسومات قدیم پابرجا مونده این افکار پوچ ک انگار داشتن پسر ی پوئن مثبته و وقتی باردار میشی دخترِ میپرسن جنسیتو میگی دختر میگن ععع اشکال نداره😳😂

ولی واقعا من بشخصه میبینم علاقه ب پسر بچه بیشترِ چراش اللهُ اعلم

انشاالله خداوند اول تن سالم بده ب هردوجنس بعدم هرکی هرجنسی صلاحشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بیشتر از رسومات قدیم پابرجا مونده این افکار پوچ ک انگار داشتن پسر ی پوئن مثبته و وقتی باردار میشی دخ ...

اصن دید مردم باید نسبت به این چیزا عوض بشه..

...