2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

1029 بازدید | 29 پست

بچه ها دختر عمم خانوادگی آنفلوآنزا گرفتن سرفه ناجور میکنن من نگیرم؟! خیلی میترسم! 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقب باش خب

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بارداری؟ خدا نکنه بدبخت بشی . شروع کن به خوردن مایعات و میوه و کدوتنبل و کلا خودت رو تقویت کن مخصوصا با ویتامین سی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این بدبختیه آخه الان خیلی ها گرفتن مریضیه دیگه

برا من بدبختیه چون به بدبختی خوب میشم حساسیت دارم خیلی زجر باید بکشم آسم خفیف دارم عزیزم

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
بارداری؟ خدا نکنه بدبخت بشی . شروع کن به خوردن مایعات و میوه و کدوتنبل و کلا خودت رو تقویت کن مخصوصا ...

اره عزیزم،، خیلی میترسم 😭

اتفاقا ویروسیه سریع میگیری مواظب باش

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
اتفاقا ویروسیه سریع میگیری مواظب باش

من نمیدونم چرا کسی که مریضه میاد خونه کسی? 🤔 

هرجا میری ماسک بزن به کسی که مریضه نزدیک نشو دمنوش بخور

دختر عمم اومده خونمون شب هم میمونن😭

اره عزیزم،، خیلی میترسم 😭

نترس چیزی نمیشه ان شالله 🍃💚. خودت رو تقویت کن به خودت استرس نده نمیگیری . این استرست که بدتر از انفولانزاست برای نی نی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃